Scandic Malmen

Scandic Malmen

Hotelli sijaitsee suositussa Södermalmin kaupunginosassa, josta löytyvät niin trendikkäät vaateliikkeet, ruotsalainen design kuin kaupungin parhaat live-klubitkin.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Perhehuoneet

Kahden hengen huoneiden lisäksi hotellissa on perhehuoneita. Hintaesimerkkiin sisältyy 2 aikuista ja 2 lasta (0-12 vuotta), B-hytti laivalla ja perhehuone sekä aamiainen hotellissa.

Hinta

311,-/perhe

Viking Line Club -hinta

280,-/perhe


Voimassa 31.12.2017 asti.

Sijainti: Södermalmilla lähellä ravintoloita, pubeja, kahviloita, kauppoja, gallerioita, elokuvateattereita sekä uimahallia. Lyhyt matka Vanhaan kaupunkiin, Djurgårdenin lautalle ja Globeniin. Viking Linen terminaaliin noin 1,5 km. T-Medborgarplatsen.

Ravintolatarjonta: Ravintola ja kaksi baaria, toisessa baareista elävää musiikkia.

Muuta: Hotellista voi lainata polkupyöriä.

Osoite: Götgatan 49-51, S-102 66 Stockholm 

Puh: +46 8 5173 4700

Faksi: +46 8 5173 4711

Sähköposti: malmen@scandichotels.com


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.