Abba museum

ABBA The Museum

ABBA The Museum on elämys, joka sopii kaikille. ABBA on yksi maailman menestyneimmistä popyhtyeistä ja se on myynyt yli 380 miljoonaa albumia. ABBA The Museumissa pääset osaksi menestystarinaa. 

Ole lavalla ABBA:n kanssa, laula karaokea Polar Studiolla ja tanssi musiikkivideolla. Kaiken voit halutessasi tallentaa henkilökohtaisella ID-numerollasi, jonka saat sisäänpääsylippusi mukana. Museossa on myös ABBA:n huikaisevia esiintymisasuja, kultalevyjä, koruja ja kaikkea muuta.

Kävele sisään, tanssi ulos!

ABBA The Museum mullistaa käsityksesi museoista. Museo on täynnä elämyksiä, joiden avulla pääset osaksi legendaarista ABBA-tunnelmaa. Miltä kuulostaisi pukeutua ABBAn esiintymisasuihin, laulaa Polar Studiossa tai kiivetä lavalle hologrammikeikalle yhdessä bändin kanssa? Voit myös nauhoittaa päivän tapahtumia ja katsoa niitä henkilökohtaisella ID-numerollasi lipullasi.

Monta näyttelyä yhdellä lipulla

ABBA The Museum on osa Pop Housea, jossa on ABBA-museon lisäksi kaksi muuta näyttelyä: tilapäinen euroviisunäyttely Good Evening Europe! ja valokuvanäyttely Gröna Lund Backstage – The Photo Exhibition. Jälkimmäisessä esitellään yli 250 ruotsalaista ja kansainvälistä artistia, jotka ovat esiintyneet Gröna Lundin päälavalla. Lipulla pääsee kaikkiin kolmeen näyttelyyn.

Sisäänpääsylippu ABBA The Museumiin

Hinta 1.1.–31.12.2017:
24,-/aikuinen
8,-/lapsi 7–15 v


Museon kotisivut ja aukioloajat.
Museo suljettu 24.12.2017.

Hinta sisältää sisäänpääsyn

  • ABBA The Museum -museoon
  • Euroviisunäyttely Good Evening Europe!
  • Valokuvanäyttely Grönd Lund Backstage – The Photo Exhibition
  • The Pop Shopiin, jokaisen ABBA-fanin ja musiikin ystävän shoppailutaivaaseen
  • UUTTA! Hintaan sisältyy myös ääniopas, jonka avulla voit kuunnella Agnethan, Anni-Fridin, Björnin ja Bennyn kertomuksia ja muistoja huikaisevan uran varrelta. Kielinä mm. ruotsi, suomi, englanti (arvo 40 SEK/hlö).

Vinkki: Samassa rakennuksessa sijaitseva Pop House Hotel &  Restaurang tarjoaa lounasta ja kahvia. 

Perheen pienimpiä varten museo tarjoaa lainaan kantoreppuja, sillä rattaita ei saa tuoda sisälle museoon. Lipunmyynnistä voi lainata lukon rattaiden lukitsemista varten. Alle 16-vuotiaat pääsevät museoon vain aikuisen seurassa.

Huomioitavaa! Maksuvälineenä museossa käyvät ainoastaan luottokortit.

Varaa netissä

  1. Valitse varauskalenterista lähtöpäivä ja matkustajamäärä ja klikkaa "Näytä".
  2. Varaa hytti, ateriat ja muut haluamasi palvelut.
  3. Vaiheessa ”4. Tekemistä maissa” voit täydentää matkaasi pääsylipuilla, kiertoajeluilla tai muilla kohdepalveluilla.