Muu Viro

Viro on paljon muutakin kuin Tallinna. Jatka omatoimisesti matkaa johonkin Viron neljästätoista maakunnasta: Saarenmaalle, Hiidenmaalle, Haapsaluun, Pärnuun tai vaikkapa Etelä-Viroon, joka on nopeasti nousemassa suomalaisten suosikkikohteeksi.

Matkasuunnittelija avuksi

Tutustu Viroon uudella tavalla: kokeile Viron valtion matkailutoimiston Matkasuunnittelija-palvelua. Voit luoda ihan oman matkasi tai valita valmiin kierroksen.
Etusivulla www.visitestonia.com/fi

Automatkailijan kannattaa tutustua Visit Estonian teemoittain ehdottamiin Viron omatoimikierroksiin. Sivuilta löydät erilaisia reitti- ja taukopaikkaehdotuksia sekä teemoja, kuten keskiaika, kulttuuri, luonto, Neuvosto-Viro, design ja taide.

Otepäässä on monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Talvisin se on Baltian tunnetuin talviurheilukekskus ja Viron talvipääkaupunki.

Sipulitie Itä-Virossa sijaitseva Peipsi on Euroopan neljänneksi suurin järvi. Sen rannalla kulkevan matkailutien varrella on aktiivilomailijalle tekemistä ympäri vuoden. Alueella on paljon majoitus- ja ruokailuvaihtoehtoja joka makuun. www.sibulatee.ee »

Romanttinen Rantatie Hyviä vinkkejä Länsi-Viron rannikolla liikkuvalle omatoimimatkailijalle. Lähde vaikkapa kalastajan kanssa merelle, ajele puubussilla, tutustu yrttitarhaan tai käy savusaunassa. www.rannatee.ee/parnu »