Kalev Spa Hotel

Vanhassakaupungissa sijaitseva Kalev Spa Hotel on kaupunkikylpylä. Hotelliin kuuluu vesipuisto, jossa on 50 m uima-allas, erilaisia porealtaita, saunoja ja liukumäkiä, sekä erilaisten spa-palvelujen valikoima. 

HUOM.! Vesipuisto on suljettu remontin vuoksi 31.8.2018 saakka, ja tämä on huomioitu huoneen hinnassa tänä aikana.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 8.10.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Vanhassakaupungissa, 10 minuutin kävelymatkan päässä satamasta ja rautatieasemalta, 10 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta.

Ravintolapalvelut: Ravintola Linda palvelee kahdessa kerroksessa sekä á la carte että buffet-ravintolana. Vesipuistossa on kahvio ja allasbaari sekä hotellissa aulabaari, joka on auki 24 h.

Vesipuisto: Hotellivieraille koko päivän rajoittamaton pääsy vesipuistoon. 50 m uima-allas. Löyly- ja höyrysaunat, vastavirta- ja lämmittelyallas, 3 liukuputkea, 4 poreallasta, kylmävesialtaat saunojen vieressä, hierovat suihkut, pikkulasten allas. Mahdollisuus tallentaa kaikki laskut rannenauhaan ja maksaa ne vasta hotellista poistumisen yhteydessä. HUOM.! Vesipuisto on suljettu remontin vuoksi 25.5.–31.8.2018.

Spa-palvelut: Monipuolinen valikoima kauneus-, wellness- ja terveyspalveluja. Kampaaja, parturi, manikyyri, pedikyyri, erilaiset hieronnat ja vartalohoidot. Lisäksi lääkäreiden palvelut ja lääketieteellisiä tutkimuksia (mm. EKG) sekä lapsille oma hoitovalikoima.

Muuta: 3 yksityissaunaa, joista pääsy vesipuistoon. Vesivoimistelu ma–pe klo 9.30. Matkatavarasäilytys (1 euro/huonekunta). Retkiä järjestetään lisämaksusta (raitiovaunukierros, KUMU-taidemuseo, maaseutukierros). Varaukset ja maksu hotellin vastaanotossa.

Osoite: Aia 18, 10111 Tallinn

Puh: +372 6 493 300

Sähköposti: kalevspa@kalevspa.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.