Meriton Old Town Garden Hotel

Meriton Old Town Garden Hotel sijaitsee vanhankaupungin sydämessä. 1500-luvulla rakennetusta kauppiaan talosta on tehty tyylikäs hotelli, jonka huoneissa yhdistyvät historiallinen autenttisuus ja nykyaikaisten mukavuuksien välinen tasapaino.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 14.8.2016 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 14.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Vanhassakaupungissa, etäisyys satamaan 1 km

Ravintolapalvelut: The Tapas & Wine, Estonian Dining Room, Cafe Mademoiselle

Muuta: Pieni hotelli 1500-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa. Hotellissa kapeat käytävät ja paljon rappusia. Yhteensä 50 yksilöllistä huonetta. Kaikissa huoneissa WiFi -yhteys.

Hotellivieraat saavat 50 % alennuksen hotelli Park Inn by Radisson Meriton Tallinnan (Meriton Grand Conference & Spa) kylpylän ja saunan käytöstä klo 7–22. 

Osoite: Lai 24/Pikk 29, 10133 Tallinn

Puh: +372 66 48 800

Faksi: +372 66 48 801

Sähköposti: garden@meritonhotels.com

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot