Original Sokos Hotel Viru

Tallinnan tunnetuin maamerkki sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa. Viru-hotellista on upeat näköalat vanhaankaupunkiin sekä monipuoliset palvelut kauneushoitolasta kabareehen.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.12.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Ydinkeskustassa, vanhankaupungin vieressä. Rautatieasemalle 1,5 km, satamaan 1 km.

Ravintolapalvelut: Yökerho Café Amigo, to–la elävää musiikkia, ilmainen sisäänpääsy hotellin asiakkaille. Toisen kerroksen Valuuttabaarissa voit aistia neuvostotunnelmaa ja laulaa karaokea viikonloppuisin. Lobbybar ja Pub hotellin katutasossa, Tex Mex -ravintola Amarillo sekä ravintola Merineitsi.

Muuta: Kauneushoitola, tilaussaunat porealtaineen. Ilmainen WiFi, ilmainen matkatavarasäilytys hotellin vieraille, autonvuokraus, tietokonenurkka, pesulapalvelu ja KGB-museo. Hotellin yhteydessä suosittu Viru-kauppakeskus.

Viking Line Clubin jäsenet saavat alennusta hotellin ravintoloissa ja KGB-museossa.

Osoite: Viru väljak 4, 10111 Tallinn

Puh: +372 6 809 300

Faksi: +372 6 809 236

Sähköposti: viru.reservation@sok.fi

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot