Radisson Blu Hotel Olümpia

Monipuolisesti palveleva kansainvälinen keskustahotelli tarjoaa majoituksen lisäksi hienot puitteet neuvotteluihin, kongresseihin ja juhliin.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Viking Line Clubin erikoishinta

Viking Line Clubin hintaesimerkissä olevan Superior-huoneen hintaan kuuluu uudistetun Club 26 -kuntoklubin käyttö sisäänkirjautumisen aikana. Club 26 sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja sen uima-altaalta, saunasta ja kuntosalista on henkeäsalpaavan upeat näkymät Tallinnan ylle.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Keskustassa, vanhaankaupunkiin 1 km, satamaan 2 km, lentokentälle 4 km.

Ravintolapalvelut: Ravintola Senso, jossa lounasbuffet arkipäivisin ja à la carte joka päivä. Herkkuja tarjoilee myös Café Boulevard ja juomia hotellin aulabaari.

Autopaikoitus: Maksullinen parkkipaikka.

Muuta: Syksyllä 2016 uudistetussa Club 26 -kuntokeskuksessa on sauna, infrapunasauna ja 16 metrin uima-allas (myös 10 hengen yksityissauna, jonka yhteydessä oma pieni allas).  Hotellissa on kauneussalonki, hammaslääkäripalvelut, lahjatavaraliike, pesula- ja silityspalvelu. Radisson Blu Hotel Olümpian alakerrassa on kasino OlyBet Sports Bar (K21).
Hotellin keväällä 2017 täydellisesti uudistunut kokouskeskus on yksi Tallinnan suurimmista ja moderneimmista. Suurimpaan yhtenäiseen kokoustilaan mahtuu 500 henkeä.

Osoite: Liivalaia 33, 10118 Tallinn

Puh: +372 6 315 333

Faksi: +372 6 315 325

Sähköposti: info.olumpia.tallinn@radissonblu.com

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.