Savoy Boutique Hotel

Pieni, tyylikäs hotelli sijaitsee keskikaupungin ja vanhankaupungin rajalla. Se on rakennettu 1890 ja kunnostettu 2006 art deco -tyyliin.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 24.9.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Vanhankaupungin ja keskikaupungin rajalla, satamaan n. 2 km, lentokentälle 5 km.

Ravintolapalvelut: Ainutlaatuinen ja suosittu ravintola MEKK, joka on saanut nimensä sanoista moodne eesti köögikunst, eli nykyaikainen virolainen keittiötaide. Loungetyyppinen Savoy Baari, jossa tarjoillaan mm. sushia, keittoja, salaatteja ja voileipiä.

Muuta: Pesulapalvelut, valuutanvaihto, concierge, autonvuokraus, lentokenttäkuljetus, sanomalehdet, kengänkiillotus ja matkamuistomyymälä. Kaupunginmuurikamari juhlatilaisuuksien ja vastaanottojen järjestämiseen (max. 15 henkilöä).

Osoite: Suur-Karja 17/19, 10148 Tallinn

Puh: +372 6 806 604

Faksi: +372 6 806 688

Sähköposti: savoy@tallinnhotels.ee

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot