Solo Sokos Hotel Estoria

Viking XPRS ja Solo Sokos Hotel Estoria – valitse mukavimmat ja varaa luksusta lomaan!

Solo Sokos Hotel Estoria on Viron tarinoita kertova tyylikäs designhotelli Tallinnan ydinkeskustassa, samassa rakennuksessa Viru-hotellin ja Viru-keskuksen kanssa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.12.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • henkilöliput Helsinki–Tallinna meno-paluu
  • yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Viru-hotellin yhteydessä (yhteinen sisäänkäynti), Tallinnan keskustassa vanhankaupungin vieressä. Rautatieasemalle 1,5 km, satamaan 1 km.

Huoneet: Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltua Superior-luokkaa värikkäine virolaisine vuodevaatteineen ja laadukkaine sänkyineen. Jokainen talon hotellihuone esittelee yhden kiinnostavan virolaisen tarinan kuvin ja sanoin.

Ravintolapalvelut: Viereisen Original Sokos Hotel Virun ravintolapalvelut ovat myös Estorian asiakkaiden käytössä: mm. Merineitsi-ravintola, ravintola Amarillo, yökerho Café Amigo (ilmainen sisäänpääsy hotellin asiakkaille), Valuuttabaari, Lobbybar ja Pub.

Muuta: Hotellista on suora pääsy viereiseen Original Sokos Hotel Virun konferenssikeskukseen ja ravintoloihin sekä viereiseen kauppakeskukseen. Kaikki Original Sokos Hotel Virun palvelut ovat myös Estorian asiakkaiden käytössä: mm. kokouspalvelut, kauneushoitola, tilaussaunat porealtaineen, parkkihalli, autonvuokraus ja pesulapalvelu.

Osoite: Viru väljak 4, 10111 Tallinn

Puh: +372 6 809 300

Sähköposti: estoria.reservation@sok.fi

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot