Ostokset

Makeisia, kosmetiikkaa, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita aina edullisilla merihinnoilla. Säästösi maihin verrattuna on vähintään 25 %.

Myymälätarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Viking XPRS:llä 1.9.–31.10.2017.
 

Taxfree -tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Amorellalla, Gabriellalla, Mariellalla sekä Viking Gracella 1.9.–31.10.2017.
 

Uusia tuotemerkkejä

Rituals

Ylelliset RITUALS-kauneudenhoitotuotteet ovat suosittuja maailmalla. Valikoimiin kuuluu myös huonetuoksuja. (Viking Grace)

Billebeino

Uusi vaatemerkki Billebeino on saapunut Amorellalle, Viking Gracelle ja Mariellalle! Suomalaislähtöisen merkin vaatteet ovat unisex-tuotteita, jotka on tehty kierrätysmateriaaleista ilman vedenkulutusta. Urheiluhenkiset vaatteet ovat kaiken lisäksi erittäin kestäviä ja mukavia yllä. Tutustu ja ihastu!

L:a Bruket

L:a Bruket -tuotteet saapuivat Itämerelle. Ruotsalaisyrityksen valikoimaan kuuluu muun muassa laadukkaita ja luonnonmukaisista ainesosista valmistettuja saippuoita, ihonhoitotuotteita ja siivousaineita. Laadukkaan ja luonnollisen sisällön lisäksi tuotteet tunnistaa kauniista pakkauksistaan, joilla kelpaa päivittää vaikkapa kylpyhuoneen sisustus!

Tax-free ja Duty paid

Valikoima voi vaihdella laivakohtaisesti. Pidätämme oikeuden kurssi- ja muihin muutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Laivoillamme on luonnollisesti myös laaja valikoima tupakkatuotteita, mutta näistä emme voimassaolevan mainoslain mukaan saa tiedottaa näillä sivuilla.


Tuliaisjuomat kuntoon kotisatamasta käsin

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Preorder eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää

Auto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi

Kun otat auton mukaan, voit Tallinnan-risteilyn päätteeksi pakata ostokset suoraan autoon.

Style & Beauty

Lue ensimmäinen numero uudesta julkaisustamme! Tästä lähin saat parhaat kauneusvinkit ja uusimmat muotiuutiset lehdestämme – kolme kertaa vuodessa.

Gabriellan tax-free-myymälä ja Pop-up shop

Uusitusta Shopping World tax-free-myymälästä löydät tunnettuja merkkituotteita. Myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, jossa pääset shoppailemaan kausittain vaihtuvien muodin ja lifestylen huippumerkkien tuotteita. Shop til you drop!