Ostokset

Makeisia, kosmetiikkaa, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita aina edullisilla merihinnoilla. Säästösi maihin verrattuna on vähintään 25 %.

Myymälätarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Viking XPRS:llä 1.5.–30.6.2017.
 

Tax-free -tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Amorellalla, Gabriellalla, Mariellalla ja Viking Gracella 1.5.–30.6.2017.

Happy Shopping – Spring & Green

Merimyymälöidemme valikoimissa on aiempaa enemmän vihreitä vaihtoehtoja. Voit hankkia terveellisiä ja ekologisia tuotteita, jotka tekevät hyvää niin omalletunnolle kuin kukkarolle laadusta tinkimättä.

Mainittakoon esimerkkeinä Local Beauty Heroes -konseptimme sankarittarien Anne Kukkohovin Supermood-merkki ja Marianne Tromborgin nimikkotuotteet. Molemmat merkit ovat ekologisuudessa edelläkävijöitä: niissä on onnistuttu yhdistämään ympäristösertifioidut ainesosat ja prosessit huipputasoiseen, ajanmukaiseen lopputulokseen. Lisäksi jatkuvasti kehittyvään valikoimaamme kuuluvat muun muassa sellaiset merkit kuin Björk & Berries, Estelle & Thild ja L’Occitane.

Uusia tuotemerkkejä!

  • Victoria’s Secret Beauty and Accessories -myymälän tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kauneudenhoitotuotteita, hajuvesiä, tyylikkäitä alushousuja ja laukkuja. (Viking Grace)
  • Ulkoista ja sisäistä kauneutta edustavat Löwengrip Care & Color -kauneudenhoitotuotteet ovat saapuneet Punaisille laivoille. (Amorella, Viking Grace, Mariella ja Gabriella)
  • Ylelliset RITUALS-kauneudenhoitotuotteet ovat suosittuja maailmalla. Valikoimiin kuuluu myös huonetuoksuja. (Viking Grace)

Gabriellan tax-free-myymälä ja Pop-up shop

Uusitusta Shopping World tax-free-myymälästä löydät tunnettuja merkkituotteita. Myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, jossa pääset shoppailemaan kausittain vaihtuvien muodin ja lifestylen huippumerkkien tuotteita. Shop til you drop!

Tax-free ja Duty paid

Valikoima voi vaihdella laivakohtaisesti. Pidätämme oikeuden kurssi- ja muihin muutoksiin. Emme vastaa painovirheistä.

Laivoillamme on luonnollisesti myös laaja valikoima tupakkatuotteita, mutta näistä emme voimassaolevan mainoslain mukaan saa tiedottaa näillä sivuilla.


Tuliaisjuomat kuntoon kotisatamasta käsin

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Preorder eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää

Auto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi

Kun otat auton mukaan, voit Tallinnan-risteilyn päätteeksi pakata ostokset suoraan autoon.

Home & Lifestyle

Rosellan Home & Lifestyle on erikoistunut design- ja sisustustuotteisiin sekä laadukkaisiin kauneustuotteisiin. Myymälässä on skandinaavisen muotoilun klassikoita sekä trendikkäitä kylpylätuotteita.