Drink lime

Apua juomien valintaan

Aihetta juhlaan? Tarvitsetko henkilökohtaista apua juomien valintaan?

Viking XPRS:n juhlajuomaneuvonta auttaa sinua elämäsi tärkeiden, niin pienten kuin suurtenkin, juhlien suunnittelussa. Annamme hyviä neuvoja ja ehdotamme tarpeisiisi sopivia juhlajuomia. Palvelumme avulla teet viinin valinnasta helpompaa, saat booliisi parhaat ohjeet tai ykkössuosituksemme alkumaljaksi.

Esimerkki juhlajuomista n. 50 hengen juhliin
12 pulloa kuohuviiniä/shampanjaa
18 pulloa punaviiniä
6 pulloa valkoviiniä
96 tölkkiä olutta, siideriä tai lonkeroa
35 litraa boolia

Budjettisi ja juhliesi luonteen huomioon ottaen varmistamme, että saat hankittua hinta-laatusuhteeltaan hyvät juomat elämäsi juhliin. Tai vaikkapa omaan baarikaappiisi! Olemme myös perehtyneet maistuviin ruoka-juoma-yhdistelmiin sekä juomien menekkiin. Kerro meille juhliesi perustiedot, niin me annamme sinulle hyviä neuvoja.

Ennakkotilauspalvelun avulla voit tilata meiltä etukäteen edullisia ja laadukkaita juomia Viking XPRS:n myymälästä kätevästi ja vaivattomasti. Voit tehdä juomatilauksen joko sähköpostitse tai suoraan Viking XPRS:n myymälään. Ota siis yhteyttä Viking XPRS:n juhlajuomaneuvontaan ja ennakkotilauspalveluun, sähköposti: butikschef.xprs@vikingline.fi

Ystävällinen palvelu sisältyy hintaan!


Tuliaisjuomat kuntoon kotisatamasta käsin

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Preorder eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää