Champagne

Essi Avellan Champagne Collection

Viking Line is Champagne Line!

Minulla on ilo esitellä sinulle Viking Linelle kokoamani samppanjavalikoima. Samppanjan myynti on laivoilla kovassa kasvussa, ja siksi olenkin saanut mieluisaksi tehtäväkseni Itämeren parhaan samppanjavalikoiman rakentamisen.

Viking Line lupaa olla aina vähintään 25% maahintoja edullisempi, joten samppanjoita on tarjolla todella kilpailukykyiseen hintaan. Esimerkkinä mainitsen maailman tunnetuimman samppanjan, Dom Pérignonin, jonka saat Viking Linen laivoilta maailman edullisimpaan hintaan.

Viking Linen laivoilta löytyy maailmanluokan talojen samppanjoita kuten Dom Pérignon, Krug, Taittinger ja Pol Roger sekä tuntemattomampia suuruuksia kuten Charles Heidsieck ja Henriot. Laivan samppanjana jatkaa ensiluokkainen Laurent-Perrier.

Samppanjaa sinun makuusi – lue lisää eri samppanjatyyppien ominaisuuksista.

Kuplivaa makumatkaa samppanjan maailmaan,
Essi Avellan, Master of Wine

Essi Avellan on ensimmäinen suomalainen Master of Wine. Samppanja-asiantuntijana tunnettu Avellan on kirjoittanut useita viinikirjoja. Tällä hetkellä työn alla on kansainvälinen kuohuviiniraamattu Christie’s World Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine. Avellan on maailman ainoan samppanjaan keskittyvän julkaisun, FINE Champagnen päätoimittaja, Decanter- ja The World of Fine Wine -lehtien samppanjaraadin jäsen sekä suomalaisen Glorian Ruoka & Viini -lehden kolumnisti.


Tuliaisjuomat kuntoon kotisatamasta käsin

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Preorder eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää

Tiesitkö, että...

...lisää samppanjavalikoimaa löytyy Food Garden –ravintoloiden yhteydestä? Vaihtuvassa valikoimassa on tarjolla pientuottajien helmiä, pieniä eriä harvinaisuuksia sekä maailmanluokan klassikoita.