M/S Mariella

Helsinki–Tukholma

Ravintola Plate

Mariellan rento ravintola Plate houkuttelee herkullisine makunautintoineen. Platen vetonaula ovat eri kokoiset, yllätykselliset maistelumenut.

Ocean Grill

Mariellan grilliruokiin panostava Ocean Grill -ravintola palvelee ilman pöytävarausta. Maukkaat grilliherkut valmistuvat ravintolan avokeittiössä

Viking Buffet ja Bistro Buffet

Viking Buffetissa noutopöydät notkuvat toinen toistaan houkuttelevimpia herkkuja. Viinit, olut, virvoitusjuomat ja kahvi kuuluvat hintaan.

Food Garden

Food Garden -ravintolassa voit valita noudatko herkkusi Food Garden Tablesta, joka on täynnä erilaisia alku- ja jälkiruokia vai tilaatko annoksesi à la carte -listalta. Pitkän kaavan mukaan nautiskelija valitsee molemmat.

Tervetuloa uuteen uljaaseen buffettiin!

Vuoden jokaisena päivänä Punaisten laivojen pöytiin katetaan kulinaarisia elämyksiä sopuhintaan. Viemme elämyksen seuraavalle tasolle tekemällä yhteistyötä Ruotsin kokkimaajoukkueen kanssa. Uusi buffetpöytä katetaan 15.9.

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Sea Side Café

Tuoreita tuotteita ja miellyttävä ilmapiiri ovat Sea Side Café -kahviloiden tunnusmerkki. Tekeepä mielesi oikeaa ruokaa tai makeaa herkkua, täältä löydät nopeasti tarvitsemasi.

Pubit ja baarit

Tarjolla hyviä ja raikkaita juomia, rento ja konstailematon ilmapiiri. Silloin tällöin luvassa on myös ohjelmaa.

 


Viking Buffet ja Meriaamiainen

M/S Mariella
Helsinki–Tukholma

Kätevän allergeenitoiminnon ansiosta löydät ruokalistalta helposti sinulle sopivat ruoat.

Tilaa äyriäisvati ennakkoon

Upea äyriäisvati sisältää: ½ hummeri, merirapuja, sinisimpukoita, ravunsaksia, tuoreita- ja savustettuja katkarapuja ja chilisimpukoita lisukkeineen.

Hinta/hlö 47,-

Lue lisää

Varaa ikkunapöytä

Varmista paikkasi à la carte -ravintolan ikkunapöydässä. Paikka maksaa 3 €/henkilö ja edellyttää ateriakupongin lunastamista. Varaukset online- tai myyntipalvelustamme.

Yökerhot ja tanssiravintolat

Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Täällä viihdytään, nautitaan ja tanssitaan!

Lue lisää