M/S Viking Grace

Turku–Tukholma

Oscar à la Carte

Viking Gracen klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita.

The Buffet

Punaisilla laivoilla on luvassa uusia ruokakonsepteja yhteistyössä Ruotsin kokkimaajoukkueiden kanssa.

Frank´s

Moderni ja mutkaton Frank’s tarjoaa lounasta ja päivällistä rennossa ympäristössä. Laajassa valikoimassa on pizzoja, pastoja, pihviannoksia, hampurilaisia sekä raikkaita salaatteja. Frank’s Bar tarjoaa runsaan valikoiman viinejä, cocktaileja, jälkiruokia sekä erilaisia kahveja.

Club Vogue

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue sijaitsee M/S Viking Gracen peräosassa. Tunnelmaa voidaan erilaisin valaistustehostein ja uusimman audiovisuaalisen tekniikan avulla muuttaa vuorokaudenaikojen mukaan.

Koe ainutlaatuinen Chemex-kahvinautinto

Seamoressa pääset nauttimaan kahvimaailman kuumimmasta uutuudesta, Chemex-keittimellä keitetystä kahvista, sekä suolaisesta ja makeasta pikkupurtavasta.

Hinta/hlö 22,50

Lue lisää

Café Sweet & Salty

Ajattomassa ja modernissa kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin mutkatonta päivällistä tai yöpalaa ennen nukkumaanmenoa. Kaikki tuotteet ovat laivalla valmistettuja ja uunituoreita. Sweet & Salty on avoinna koko päivän ja sieltä on suora näkymä viereiseen leikkihuoneeseen.

Seamore Champagne Lounge

Ravintola Oscarin vieressä sijaitseva samppanja- ja viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista. Tilan yhteydessä on myös takeaway-viinimyymälä, josta löytyy huippuviinejä edullisin hinnoin.

Rockmore Bar

Rockmoressa voit löysätä solmiota. Erikoisoluita tarjoillaan sekä hanasta että pullosta. Lisäksi baarissa on trendikäs cocktaillista.

Menevä rockmusiikki soi aamusta iltaan, joka ilta on myös livemusiikkia tarjolla.

Retro Bar & Dancing

Viking Gracen kodikkaassa olohuoneessa on viikon jokaisena päivänä perinteistä ja tanssittavaa musiikkia.

Retrossa onnistuvat niin karaoke, tanssi, yhteislaulu kuin bingokin. Baarissa on hyvä drinkki- ja cocktailvalikoima, erilaisia kahvi- ja teelaatuja sekä mm. katkarapuvoileipiä, leivoksia, kakkuja ja tuoretta pullaa.


The Buffet ja Meriaamiainen

M/S Viking Grace
Turku–Tukholma

Kätevän allergeenitoiminnon ansiosta löydät ruokalistalta helposti sinulle sopivat ruoat.

Tilaa äyriäisvati ennakkoon

Upea äyriäisvati sisältää: ½ hummeri, merirapuja, sinisimpukoita, ravunsaksia, tuoreita- ja savustettuja katkarapuja ja chilisimpukoita lisukkeineen.

Hinta/hlö 47,-

Lue lisää

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Varaa ikkunapöytä

Varmista paikkasi à la carte -ravintolan ikkunapöydässä. Paikka maksaa 3 €/henkilö ja edellyttää ateriakupongin lunastamista. Varaukset online- tai myyntipalvelustamme.

Erikoisaamiainen

Ylellinen Erikoisaamiainen on tarjolla Food Gardenissa ja ravintola Oscarissa Viking Gracella. Siihen sisältyy lasillinen kuohuviiniä. Saat itse valita aamiaisesi aamiaispöydän runsaasta tarjonnasta, johon sisältyy myös lämpimiä aamiaisruokia. Kahvi, tee ja kaakao tarjoillaan pöytiin.

Take away -aamiainen

Aamu-unisen matkailijan suosikki on mukaan otettava aamiainen. Aamiaisen voit noutaa saapumisaamuna kahvilasta.

Hinta 10,00/10,50 €

Lue lisää