M/S Viking XPRS

Helsinki–Tallinna

Raikas meri-ilma ja iloinen nauru tekevät nälkäiseksi. Siksipä tarjoilemme Viking XPRS:llä hyvää, huolella valmistettua ruokaa monenlaiseen nälkään.

The Buffet

Punaisilla laivoilla on luvassa uusia ruokakonsepteja yhteistyössä Ruotsin kokkimaajoukkueiden kanssa.

Wine & Dine

Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia.

Blue Deli

Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä. Tarjolla on myös kotiruokabuffet, josta voi valita haluamansa. Annos punnitaan kassalla, ja hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Blue Delin yhteydessä sijaitsevasta Deli Shopista voi ostaa mukaan erilaisia herkkuja, kuten juustoja, leikkeleitä ja maustekastikkeita.

Red Rose Bar Café

Päivän voi aloittaa Red Rose -baarissa Blue Delistä ostetulla aamiaisella ja samalla nauttia merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Red Rosessa järjestetään ohjelmaa, kuten bingoa ja talk show'ita jne. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone.

Robert’s Coffee

Kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. Myös muita kahvijuomia on tarjolla ja kahvin seuraksi sopivia konditoriatuotteita sekä herkullisia leivonnaisia.


 

Viking's Inn

Perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi on loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia. Pubissa lauletaan karaokea, viikonloppuisin siellä esiintyy trubaduuri.


Bistro Buffet ja Meriaamiainen

M/S Viking XPRS
Helsinki–Tallinna

Kätevän allergeenitoiminnon ansiosta löydät ruokalistalta helposti sinulle sopivat ruoat.

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Tanssipaviljonki

Elävästä musiikista nautitaan joka päivä ja ilta – tutut kotimaiset huippuesiintyjät takaavat tanssikengille kuumat oltavat. Viikonloppuisin tanssibändit nostattavat kannat kattoon. Tanssipaviljongissa on myös mm. yhteislauluhetkiä varttuneempaan makuun sekä Miniristeilyjen teemalähdöillä ohjelmaa Euroviisushow'sta mallikisoihin.