Viihde ja artistit

Merimatkan aikana voit sukeltaa tähtisateeseen niin tämän hetken kuumimpien artistien kuin kestosuosikkienkin saattelemana ja viihtyä erikois- ja teemaohjelman parissa.

Lähde keikalle Viking Gracelle

Vuorokauden risteilyt Turusta ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Alkuviikosta tanssitaan kotimaisten orkesterien tahtiin, Viking Grace Live tuo ykkösartistit estradille ja torstaisin sekä perjantaisin biletetään.

Entistä viihdyttävämmät Mariella ja Gabriella

Alkuviikosta on luvassa tuplasti tanssia, ikivihreitä musiikkiteemoja, torstaisin Suomen kirkkaimpien tähtien keikkoja ja perjantaisin bileitä. Viikko huipentuu huippu-DJ:iden setteihin lauantailähdöillä.

Amorella vie viihtymään

Haasta harmaat aivosolusi ja osallistu visailumaanantaihin, kokeile onneasi tiistaibingossa ja heittäydy tanssin pyörteisiin keskiviikkoisin ja viikonloppuisin. Lisäksi teemaohjelmaa, kuten Amorella Love -visailut ja lasten omat Ville Viking -sunnuntait.

Viihteen mestari Viking XPRS

Tallinnan-reitin Viking XPRS on tunnettu hyvästä viihteestään ja erikoislähdöistään, ja varsinkin perjantaisin ja lauantaisin bilebändi ja DJ:t nostavat tunnelman kattoon.

Teemat ja showt

Ruoka- tai viihdeteemat laivalla.

Paf:n pelit laivalla

Tutustu peleihin ja lähde laivalle kokeilemaan pelionneasi!

Viking Line NG LI logo


Varaa matka

Täyslaivallinen stand upia Viking Gracella 14.9., 21.9., 28.9.,5.10., 12.10.

Syksyn hauskimmat iltapäivät Viking Gracella. Naura itsesi tainnoksiin, kun luvassa on täyslaivallinen stand upia.


Lue lisää

Artistihaku

Etsi artisteja laivan, kuukauden tai nimen perusteella.

Syysloma Punaisilla laivoilla

Viking Linen kyydissä seikkailet syyslomalle niin Turusta kuin Helsingistä, päämäärinä Tallinna tai Tukholma. Tervetuloa kokemaan lukemattomien elämysten syysloma!

Lue lisää