Viihde ja artistit

Merimatkan aikana voit sukeltaa tähtisateeseen niin tämän hetken kuumimpien artistien kuin kestosuosikkienkin saattelemana ja viihtyä erikois- ja teemaohjelman parissa.

Lähde keikalle Viking Gracelle

Vuorokauden risteilyt Turusta ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Alkuviikosta tanssitaan kotimaisten orkesterien tahtiin, Viking Grace Live tuo ykkösartistit estradille ja torstaisin sekä perjantaisin biletetään.

Entistä viihdyttävämmät Mariella ja Gabriella

Alkuviikosta on luvassa tuplasti tanssia, ikivihreitä musiikkiteemoja, torstaisin Suomen kirkkaimpien tähtien keikkoja ja perjantaisin bileitä. Viikko huipentuu huippu-DJ:iden setteihin lauantailähdöillä.

Amorella vie viihtymään

Haasta harmaat aivosolusi ja osallistu visailumaanantaihin, kokeile onneasi tiistaibingossa ja heittäydy tanssin pyörteisiin keskiviikkoisin ja viikonloppuisin. Lisäksi teemaohjelmaa, kuten Amorella Love -visailut ja lasten omat Ville Viking -sunnuntait.

Viihteen mestari Viking XPRS

Tallinnan-reitin Viking XPRS on tunnettu hyvästä viihteestään ja erikoislähdöistään, ja varsinkin perjantaisin ja lauantaisin bilebändi ja DJ:t nostavat tunnelman kattoon.

The Voice of Finland Encore -risteily Viking Gracella 3.6.

Koe TVOF-huuma uudelleen ja lähde The Voice of Finland Encore -risteilylle, joka kokoaa yhteen laulajia ohjelman eri kausilta. Luvassa on haastatteluja ja keikkoja, jotka on jaoteltu eri musiikkityylejä edustaviin sessioihin.

Eturivin elämyksiä – yhteistyössä Viking Line ja The Voice of Finland

Suomen ykkösartisteja, tanssia, teemaristeilyjä ja tunnelma katossa. Punaisilla laivoilla jokainen lähtö vie sinut eturivin elämysten pariin. Astu laivaan ja vaihda vapaalle!

Tubettaja-risteilyt 4.6., 6.6. ja 8.6.

Mariellan matkassa Helsingistä Tukholmaan vietetään todellista tubetusviikkoa, kun seuratut vloggaajat astuvat laivaan. Viikon käynnistää Justimusfilms ja ZoneVD 4.6., Mikirotta, Iina-Katariina, Tuure Boelius ovat vuorossa 6.6. ja viikon päättävät Arttu Lindeman & Jaakko Parkkali 8.6.

Artistihaku

Etsi artisteja laivan, kuukauden tai nimen perusteella.

Varaa matka

Viking Line NG LI logo