Ravintolat

Helsinki–Tukholma

Grill - Nimensä makuinen

Uuden ja rennon grilliravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Poikkea syömään nälän yllättäessä Grilliin kannelle 8 – pöytävarausta ei tarvita!

Bistrotek - Meren antimia

Merenherkkujen keidas, jossa merihenkisyyttä korostavat niin listalla olevat äyriäisherkut kuin ikkunapöydistä avautuvat merimaisemat. Nauti lasi viiniä äyriäistapasten kera tai tule äyriäispainotteiselle pitkän kaavan illalliselle.

No Name

Gabriellan No Namessa tarjotaan 7 ja 9 ruokalajin maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta.

The Buffet

Punaisilla laivoilla on luvassa uusia ruokakonsepteja yhteistyössä Ruotsin kokkimaajoukkueiden kanssa.

Food Garden

Food Garden -ravintolassa voit valita noudatko herkkusi Food Garden Tablesta, joka on täynnä erilaisia alku- ja jälkiruokia vai tilaatko annoksesi à la carte -listalta. Pitkän kaavan mukaan nautiskelija valitsee molemmat.

Yökerhot ja tanssiravintolat

Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Täällä viihdytään, nautitaan ja tanssitaan!

Kahvitauon paikka – Coffee & Joy

Uudessa, trendikkään viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa kannella 7 nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvin seuraksi on tarjolla herkullisia itse tehtyjä voileipiä sekä tietysti monenlaisia vastaleivottuja herkkuja. Tarjolla on totta kai myös erikoiskahveja.

Viinilasilliselle – Wine Bar

Aloita risteilysi lasillisella kuohuvaa ja merimaisemia ja ravintola-arkadin kuhinaa ihaillen! Food Garden - ja Bistrotek-ravintolan tuntumaan kannelle 8 avattu uusi viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Viineihin tutustuminen käy mukavasti maisteluannosten avulla – ja suosikkisi voit ostaa mukaan kotiinviemisiksi.

Oluen ja musiikin ystäville – Upstairs Pub

Kannella 9, Club Marin yläkerrassa sijaitseva Upstairs Pub on toinen laivan viihde-estradeista. Juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita. Pubissa on myös pieni juomamyymälä ja mahdollisuus järjestää juomien maistelutilaisuuksia. Kahdessa tasossa sijaitsevan pubin ylempään kerrokseen tulee tupakointitilat.

Alkuillasta pubin rennosta tunnelmasta pitävät huolen trubaduuri ja karaoke, mutta yötä kohti meno kiihtyy ja paikka muuttuu klubiksi DJ:n johdolla.

Yöeläjille – Club Mar

Lattiasta kattoon uudistuva viihdekeskus kannella 8 sai nimekseen Club Mar. Kansainvälistä tunnelmaa henkivässä yökerhossa pääset nauttimaan monipuolisesta viihteestä – ja pöytiintarjoilusta. Juomavalikoimaan kuuluu muun muassa moderneja cocktaileja ja laaja viinivalikoima. Pientä jännitystä kaipaaville suosittelemme istahtamista casino-pöydän ääreen. Yökerhosta pääsee suoraan portaita pitkin yläkerran Upstairs Pub -ravintolaan. Tervetuloa viihtymään!


The Buffet ja Meriaamiainen

M/S Gabriella
Helsinki–Tukholma

Kätevän allergeenitoiminnon ansiosta löydät ruokalistalta helposti sinulle sopivat ruoat.

Tilaa äyriäisvati ennakkoon

Upea äyriäisvati sisältää: ½ hummeri, merirapuja, sinisimpukoita, ravunsaksia, tuoreita- ja savustettuja katkarapuja ja chilisimpukoita lisukkeineen.

Hinta/hlö 47,-

Lue lisää

Varaa ikkunapöytä

Varmista paikkasi à la carte -ravintolan ikkunapöydässä. Paikka maksaa 3 €/henkilö ja edellyttää ateriakupongin lunastamista. Varaukset online- tai myyntipalvelustamme.

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Rentoon oleskeluun – Living Room

Nimensä mukaisesti olohuonemaisen Living Roomin avainsanoja ovat tasokkaat juomat ja henkilökohtainen palvelu. Varsinaista baaritiskiä ei ole, vaan juomat tarjoillaan pöytiin. Tervetuloa nauttimaan aperitiivit ennen ruokailua tai jatkamaan iltaa rauhallisemmissa merkeissä.

Kannella 8 sijaitseva Living Room sopii erinomaisesti ryhmille esimerkiksi tasting-tilaisuutta tai tutustumishetkeä varten. Kysy lisää ja varaa Kokous- ja ryhmämyyntipalvelustamme.