This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

Seaside Family -perhehytti

Viking Gracella on aivan uusia, korkeatasoisia hyttiluokkia. Kaikki hytit sijaitsevat kansilla 5–9 ja jokaisen hytin varustukseen kuuluvat mm. interaktiivinen IPTV sekä radio. Lapsiperheille mieluinen uutuus on perhehytti, jossa parivuoteella varustetun hytin voi yhdistää neljän erillisen vuodepaikan hyttiin.

Seaside Family (S6). Kansi 6

Kahden erillisen ikkunallisen hytin yhdistelmä väliovella enintään 6 hengen perheelle (vähintään 1 aik. + 2 lasta). Toisessa hytissä parivuode ja toisessa 2 erillistä alavuodetta ja 2 ylävuodetta. Molemmissa hyteissä TV, radio ja puhelin.
Pinta-ala: 19,4 m2

Uudella laivalla huomioidaan entistä paremmin erilaisten matkustajien tarpeet, matkustusmukavuus sekä hyttirauha. Esimerkiksi autolla saapuneet matkustajat pyritään majoittamaan autokannen läheisyyteen ja lapsiperheet sijoitetaan mahdollisimman lähelle toisiaan.

Seaside-hyttien suurista ikkunoista avautuvat upeat näkymät merelle ja Inside-hytit puolestaan sijaitsevat samoilla käytävillä laivan sisäosissa. Parivuoteella varustettuja hyttejä on yli 170 ja parivuoteella sekä vuodesohvalla varustettuja Premium-hyttejä on 48.