Family car Gabriella

Helsinki–Ahvenanmaa–Tukholma

Helsinki–Tukholma sekä osareitit Helsinki–Maarianhamina ja Maarianhamina–Helsinki. Kurvaa auto laivaan illalla Helsingissä – jo aamulla olet perillä Tukholmassa. Viking Linen terminaalilta matkaa on helppo jatkaa eri puolille Ruotsia – tai miksei pidemmällekin. Helsinki–Tukholma-reitin laivalla pääset kätevästi myös kesäiselle Ahvenanmaalle.

Hinta

Viking Line Club -hinta alk. 83,-

Norm. alk. 104,-

Hintaan sisältyy

  • 1–4 aikuista ja hytti yhteen suuntaan
  • henkilöauto (max. 5 m pitkä ja max. 1,9 m korkea)

Max 2 hyttiä/varaus. Hinnat ovat alkaen-hintoja B2P/C4-luokan hytissä.

Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja. Tarkat hintatiedot löydät varausjärjestelmästämme. Hintoja voi katsella varaamatta matkaa.

Ajoneuvon rekisteröintitodistuksen tekninen osa mukaan ulkomaille

16.11.2015 alkaen ajoneuvojen rekisteröintitodistukset Suomessa ovat sähköisiä. Ulkomaille matkustaessasi tarvitset kuitenkin edelleen mukaasi paperisen rekisteröintitodistuksen teknisen osan. Sen saat katsastustoimipaikasta tai Trafilta.

Lue lisää Trafin sivuilta (alaotsikko "Rekisteröintitodistus")

Ilmoita ajoneuvon rekisterinumero varatessasi

Varauksen tietoihin tulee liittää laivaan otettavan ajoneuvon rekisterinumero kaikilla reiteillä 1.9.2016 alkaen.

Rekisterinumerotiedon ansiosta lähtöselvitys nopeutuu ja matkustajaluettelon täsmääminen helpottuu, ja lisäksi menettely parantaa laivamatkustamisen turvallisuutta.

Peruutusturva

Osta edullinen peruutusturvamme, niin saat matkan hinnasta takaisin 100 %, jos peruutat viimeistään 24 h ennen lähtöä. Lääkärintodistusta ei vaadita.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot