Helsinki–Tallinna

Valitse mukavin meritie Tallinnaan! Viihtyisä ja moderni Viking XPRS vie sinut nopeasti ja mukavasti Suomenlahden yli ympäri vuoden.

Viking XPRS:n ohella Tallinnaan liikennöi myös katamaraani Viking FSTR 10.4.–22.10.2017. Matka-aika on alle kaksi tuntia ja kyytiin mahtuu 120 henkilöautoa. Keskikesällä löydät aikatauluihisi sopivan lähdön vielä helpommin kun lisävuoroja toteutetaan Mariellan ja Gabriellan lisälähtöjen avulla 1.7.–6.8.2017.

Katso aikatauluista sopivin

Kesän nuorisotarjous 1.6.–31.8.2017 – nuoriso mukaan jopa puoleen hintaan

Aikuisen mukana matkustavien 12–17-vuotiaiden nuorten matkojen hinnasta jopa –50 %! Perhelomalla alle 12-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi ympäri vuoden.

Alennus koskee Helsinki–Tallinna-matkoja:
Viking XPRS, Viking FSTR 1.6.–31.8.
Gabriella ja Mariella 1.7.–6.8.

Helsinki–Tallinna-sarjaliput

  • 210,-/10 henkilölippua
  • 230,-/10 henkilöautolippua
    Auton pituus maks. 5 m ja korkeus maks. 1,9 m

Voimassa 12 kk ostopäivästä, ei kuitenkaan heinäkuussa.
Sarjalippuja myydään Viking Linen terminaaleissa Helsingissä ja Tallinnassa.
Varausohjeet

Lounge

Nauti laivamatkasta rauhassa Loungessa.


Lue lisää

Ajoneuvon rekisteröintitodistuksen tekninen osa mukaan ulkomaille

16.11.2015 alkaen ajoneuvojen rekisteröintitodistukset Suomessa ovat sähköisiä. Ulkomaille matkustaessasi tarvitset kuitenkin edelleen mukaasi paperisen rekisteröintitodistuksen teknisen osan. Sen saat katsastustoimipaikasta tai Trafilta.

Lue lisää Trafin sivuilta (alaotsikko "Rekisteröintitodistus")

Peruutusturva

Osta edullinen peruutusturvamme, niin saat matkan hinnasta takaisin 100 %, jos peruutat viimeistään 24 h ennen lähtöä. Lääkärintodistusta ei vaadita.

Aikataulut

Viking Line panostaa Tallinnan-liikenteeseen

Viking Line liikennöi kesällä Helsingin ja Tallinnan välillä parhaimmillaan 12 kertaa päivässä. Runsas vuorojen määrä ja lyhyet matka-ajat mahdollistavat joustavan liikkumisen ja antavat Suomenlahden ylittäville matkailijoille yhä enemmän valinnan varaa.

Viking XPRS ja Viking FSTR 10.4.–22.10.
Gabriella ja Mariella 1.7.–6.8.

Katso kaikki Helsinki–Tallinna-reitin aikataulut »

Mittavia rakennustöitä Tallinnan satamassa

Tallinnan satamassa ja sen ympäristössä tehdään mittavia rakennustöitä, jotka vaikuttavat matkustajien ja ajoneuvojen liikkumiseen erityisesti A-terminaalin alueella. Urakan myötä kulku- ja ajoreitit muuttuvat, joten aikaa satama-alueella liikkumiseen on hyvä varata normaalia enemmän.

Urakka on monivaiheinen ja kestää tämän vuoden loppuun asti. Lisätietoa: www.portoftallinn.com tai kartasta.


Autoilijan lisäpalvelut

Katsastahan myös tietyssä tilanteessa elämää helpottavat Autoilijan lisäpalvelut: Varaa Viime hetken lähtöselvitys ja Paalupaikka.

Viking FSTR

Viking Line vastaa kovaan kysyntään tuomalla Tallinnan–reitille uuden laivan, Viking Fasterin eli FSTR:n 10.4.–22.10.2017. Uusi laiva on katamaraani, jolla matka taittuu alle kahdessa tunnissa.

Lue lisää

Evira suosittelee:

Älä tuo villisianlihaa Baltiasta.