Helsinki–Tallinna

Valitse mukavin meritie Tallinnaan! Viihtyisä ja moderni Viking XPRS vie sinut nopeasti ja mukavasti Suomenlahden yli ympäri vuoden.

Viking XPRS:n ohella Tallinnaan liikennöi myös katamaraani Viking FSTR 10.4.–22.10.2017. Matka-aika on alle kaksi tuntia ja kyytiin mahtuu 120 henkilöautoa. 

Katso aikatauluista sopivin

Kesän nuorisotarjous 1.6.–31.8.2017 – nuoriso mukaan jopa puoleen hintaan

Aikuisen mukana matkustavien 12–17-vuotiaiden nuorten matkojen hinnasta jopa –50 %! Perhelomalla alle 12-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi ympäri vuoden.

Alennus koskee Helsinki–Tallinna-matkoja:
Viking XPRS, Viking FSTR 1.6.–31.8.

Yöksi laivaan 17.6.–13.8.2017

Saavutko illalla Tallinnaan ja olet vailla yöpaikkaa? Viking XPRS:n aamuvuoron kyytiin pääsee valmiiksi jo puoliltaöin. Näin voit itse painua pehkuihin ja herätä aamulla Helsingistä. Jos ei nukuta, Club X ja Pub palvelevat.

Helsinki–Tallinna-sarjaliput

  • 210,-/10 henkilölippua
  • 230,-/10 henkilöautolippua
    Auton pituus maks. 5 m ja korkeus maks. 1,9 m

Yksi sarjalippu oikeuttaa yhteen yhdensuuntaiseen aikuisen henkilölippuun tai henkilöautopaikkaan reitillä Helsinki–Tallinna tai Tallinna–Helsinki. Tällä hetkellä liput ovat voimassa 31.5.2018 asti ja vuoden ympäri.

Sarjalippuvihon voi varata ja maksaa etukäteen online tai ostaa Viking Linen Helsingin tai Tallinnan terminaaleissa. Käyttämättömiä lippuja ei lunasteta takaisin.
Varausohjeet

Lounge

Nauti laivamatkasta rauhassa Loungessa.


Lue lisää

Ajoneuvon rekisteröintitodistuksen tekninen osa mukaan ulkomaille

16.11.2015 alkaen ajoneuvojen rekisteröintitodistukset Suomessa ovat sähköisiä. Ulkomaille matkustaessasi tarvitset kuitenkin edelleen mukaasi paperisen rekisteröintitodistuksen teknisen osan. Sen saat katsastustoimipaikasta tai Trafilta.

Lue lisää Trafin sivuilta (alaotsikko "Rekisteröintitodistus")

Peruutusturva

Osta edullinen peruutusturvamme, niin saat matkan hinnasta takaisin 100 %, jos peruutat viimeistään 24 h ennen lähtöä. Lääkärintodistusta ei vaadita.

Tuliaisjuomat kuntoon kotisatamasta käsin

Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Preorder eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme, Helsinki–Tallinna-reitille voit tehdä Ennakkotilauksen myös netissä. Helppoa ja mukavaa!

Lue lisää


Autoilijan lisäpalvelut

Katsastahan myös tietyssä tilanteessa elämää helpottavat Autoilijan lisäpalvelut: Varaa Viime hetken lähtöselvitys ja Paalupaikka.

Viking FSTR

Viking Line vastaa kovaan kysyntään tuomalla Tallinnan–reitille uuden laivan, Viking Fasterin eli FSTR:n 10.4.–22.10.2017. Uusi laiva on katamaraani, jolla matka taittuu alle kahdessa tunnissa.

Lue lisää

Evira suosittelee:

Älä tuo villisianlihaa Baltiasta.