Helsinki–Tallinna

Mukavin meritie Tallinnaan on nyt entistäkin nopeampi. Nyt on vara valita! Viking XPRS:n ohella nopea Viking FSTR liikennöi 10.4.–22.10. Helsingin ja Tallinnan välillä. Ja aiempien vuosien tavoin myös Mariella ja Gabriella ajavat lisälähtöjä Tallinnaan keskikesän sesonkiaikaan 1.7.–6.8.

Viking Line vie sinut keskelle Tallinnan keskiaikaista tunnelmaa. Päivän aikana ehdit moneen mukaan – kiinnostavaa tekemistä riittää niin Tallinnan keskustassa kuin ympäristössäkin.

Tässä osiossa esitellään risteilyvaihtoehdot – valitse mieleisesi tai räätälöi omasi onlinevarausjärjestelmässämme (katso aikataulu)!  Yhdensuuntaiset matkat löydät osiosta reittimatkat.

Jos haluat viipyä kohteessa pidempään, valitse hotellipaketti Viroon.

Kesän nuorisotarjous 1.6.–31.8.2017 – nuoriso mukaan jopa puoleen hintaan

Aikuisen mukana matkustavien 12–17-vuotiaiden nuorten matkojen hinnasta jopa –50 %! Perhelomalla alle 12-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi ympäri vuoden.

Alennus koskee Helsinki–Tallinna-matkoja:
Viking XPRS, Viking FSTR 1.6.–31.8.
Gabriella ja Mariella 1.7.–6.8.

Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan

Nyt on vara valita! Viking XPRS:n ohella nopea Viking FSTR liikennöi 10.4.–22.10.2017 Helsingin ja Tallinnan välillä. Vuoroja on jopa 10 päivässä. Se tarkoittaa lisää valinnanvaraa Päiväristeilylle haluaville.

Miniristeily Helsingistä

Helsinki–Tallinna-reitin Miniristeily on kuin tehty illanviettoon. Saat kaiken etkoista jatkoihin saman katon alla. Astu siis laivaan ja käännä keula kohti hauskanpitoa!

Päivä Tallinnassa -matkat Helsingistä

Perillä on aikaa täysi päivä; ehdit mainiosti käydä ostoksilla sekä vierailla esimerkiksi Tallinnan päiväkylpylöissä, kauneushoitoloissa tai taidemuseoissa.

Pidennä matkaasi päivällä tai parilla - katso hotellivaihtoehtomme!

Tunnelmallinen Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Kaupungissa ja sen läheisyydessä on useita hotelleja ja kylpylöitä, joissa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi.


Varaa matka

Viking XPRS

Koe alkuvuodesta uudistunut Viking XPRS.

Viking FSTR

Viking Line vastaa kovaan kysyntään tuomalla Tallinnan–reitille uuden laivan, Viking Fasterin eli FSTR:n 10.4.–22.10.2017. Uusi laiva on katamaraani, jolla matka taittuu alle kahdessa tunnissa.

Lue lisää

Evira suosittelee:

Älä tuo villisianlihaa Baltiasta.