Helsinki–Tallinna

Mukavin meritie Tallinnaan on nyt entistäkin nopeampi. Nyt on varaa valita! Viking XPRS:n ohella nopea Viking FSTR liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä 22.10. saakka. Punaisilla laivoilla jopa 10 lähtöä Helsinki–Tallinna-reitillä!

Viking Line vie sinut keskelle Tallinnan keskiaikaista tunnelmaa. Päivän aikana ehdit moneen mukaan – kiinnostavaa tekemistä riittää niin Tallinnan keskustassa kuin ympäristössäkin.

Tässä osiossa esitellään risteilyvaihtoehdot – valitse mieleisesi tai räätälöi omasi onlinevarausjärjestelmässämme (katso aikataulu)!  Yhdensuuntaiset matkat löydät osiosta reittimatkat.

Jos haluat viipyä kohteessa pidempään, valitse hotellipaketti Viroon.

Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan

Nyt on vara valita! Viking XPRS:n ohella nopea Viking FSTR liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä 22.10. saakka. Vuoroja on jopa 10 päivässä. Se tarkoittaa lisää valinnanvaraa Päiväristeilylle haluaville.

Miniristeily Helsingistä

Helsinki–Tallinna-reitin Miniristeily on kuin tehty illanviettoon. Saat kaiken etkoista jatkoihin saman katon alla. Astu siis laivaan ja käännä keula kohti hauskanpitoa! Vihje! Hyödynnä Miniristeilyn edullisena hotelliyöpymisenä Helsingissä.

Päivä Tallinnassa -matkat Helsingistä

Perillä on aikaa täysi päivä; ehdit mainiosti käydä ostoksilla sekä vierailla esimerkiksi Tallinnan päiväkylpylöissä, kauneushoitoloissa tai taidemuseoissa.

Pidennä matkaasi päivällä tai parilla - katso hotellivaihtoehtomme!

Tunnelmallinen Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Kaupungissa ja sen läheisyydessä on useita hotelleja ja kylpylöitä, joissa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi.

Evira suosittelee:

Älä tuo villisianlihaa Baltiasta.


Varaa matka

Viking FSTR

Viking Line vastaa kovaan kysyntään tuomalla Tallinnan–reitille uuden laivan, Viking Fasterin eli FSTR:n 10.4.–22.10.2017. Uusi laiva on katamaraani, jolla matka taittuu alle kahdessa tunnissa.

Lue lisää