Miniristeily Helsingistä

Illansuussa Helsingistä lähtevä Miniristeily tarjoaa kaiken etkoista jatkoihin saman katon alla. Viking XPRS – mukavin meritie Tallinnaan!

Hintaan sisältyy

  • Miniristeily Helsingistä 1–4 henkilölle samassa hytissä
    (A2P/B2P/B2R/B2S-hytissä 1–2 henkilölle)

Hintakalenteri

Katso päivän normaalihinta tai Viking Line Club -hinta. Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja ja vaihtelevat varaustilanteen mukaan.

Kokoa ystävät yhteen ja vaihda vapaalle viihteen merkeissä – Miniristeily tarjoaa maksihuvin! Laivalla porukka pysyy koossa, eikä mukavaa iltaa tarvitse päättää taksijonossa värjöttelyyn – kerrosta alempana odottava hytti tarjoaa makoisat unet aina aamuun asti – sitten ollaankin taas takaisin Helsingissä!

Tuliaisjuomien hankkijalle suosittelemme parkkipaikkaa laivalla. Se ratkaisee pysäköintipulmat, ja risteilyn päätteeksi ostokset on kätevä pakata suoraan autoon. Muista etevä Ennakkotilauksemme!

Auto parkkiin laivalle risteilyn ajaksi

Viking Line Club -hinta alk. 24,-
Norm. hinta alk. 30,-

Henkilöauton pituus enintään 6 m ja korkeus enintään 2,05 m.

Jos haluat varata matkan tietyllä tuotetunnuksella, aloita matkan varaaminen syöttämällä tuotetunnus sille varattuun kohtaan. Lisää henkilöauton pysäköinti laivalla varausvaiheessa 3. LAIVALLA. Ajoneuvoa ei voi ajaa ulos Tallinnassa.

Miniristeily Helsingistä ja Bistro Buffet

Kun varaat herkullisen Bistro Buffetin etukäteen Miniristeilysi yhteyteen, nyt saat sen todella edullisesti. Tarjouksen myyntiaika 1.10. saakka ja matkustus 22.12. saakka.

Norm. alk. 26,-/hlö A/B-hytissä
Viking Line Club 26,-/hlö A/B-hytissä

Lue lisää ja varaa matka

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma–la 21.30 > 00.00 08.00 > 10.40 Viking XPRS
Su 20.00 > 22.30 08.00 > 10.40 Viking XPRS

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot