Flame Jazz Cruise 10 Viking Gracella 21.1.2017

Järjestyksessään jo kymmenes Flame Jazz Cruise on musiikinystävien todellinen juhlaristeily! Suomen satavuotisen taipaleen lisäksi vuonna 2017 tulee kuluneeksi sata vuotta jazzin suurnimien, Dizzy Gillespien ja Thelonius Monkin, syntymästä, joten Flame Jazz Cruise 10 avaa juhlavuoden sen arvolle kuuluvalla tavalla.

Risteilyn ohjelmisto on kunnianosoitus Suomen kielen monimuotoisuudelle ja tasavuosia täyttäville jazzhistorian jättiläisille. Tervetuloa vuoden svengaavimmalle risteilylle!

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Juhlaristeilyn artistikattaus on varsin juhlallinen:

Huippusuosittu Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana esiintyy Viking Gracella viimeistä kertaa ennen pitkää keikkataukoa.

Paleface, Redrama, Tommy Lindgren ja 17-henkinen jazzorkesteri yhdistävät jazzia ja hiphopia tavalla, joka on valloittanut varauksetta sekä kriitikoiden että yleisön sydämet.

Saksofonisti Jukka Perko juhlii entisen työnantajansa Dizzy Gillespien 100-vuotisjuhlia triokonsertin muodossa, ja kitaristi Teemu Viinikainen soittaa soolona harvinaisen Thelonius Monk -setin.

Balkan-vaikutteista progejazzfunkia esittävä Jargoslavia ja tummansävyinen Tommy Lindgren Metropolis osoittavat, että Suomen kieli taipuu kansainvälisten vaikutteiden siivittämänä uskomattomiin sfääreihin!

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Aikataulu toistaiseksi

Turku

  Maarianhamina/Långnäs   Tukholma Laiva
20.55 > 01.05* > 01.10* > 06.30 Viking Grace
19.50 < 14.25 < 14.10 < 07.45 Viking Grace

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.