Flame Jazz Cruise 11 Viking Gracella 16.9.2017

Syyskuinen Flame Jazz Cruise 11 on suurten kokoonpanojen juhlaa. Konserttien lisäksi risteilyn huippuartisteja voi kuulla jameissa sekä Talk Show -keskusteluissa. Jazzristeilyltä poistutaan hymy huulilla – Flame Jazz Cruisen ainutlaatuinen tunnelma takaa sen!

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti päättää juhlakiertueensa Viking Gracella, ja tuo Oulusta mukanaan sikäläisen Oulu All Star Big Bandin solistinaan huikea Manuel Dunkel.

Försti ja turkulaiset nostavat lauantai-illan tunnelman kattoon Lady Sings the Blues -ohjelmistollaan. Paluumatkalla kuullaan legendaarisen saksofonisti Michael Breckerin musiikkia Mikko Hassisen johtaman OASBB:n ja Manuel Dunkelin esittämänä. Peräti kahden big bandin kattaus tuo Flame Jazz Cruiselle isoa soundia ja räjähtävää tunnelmaa! 

Kauko Röyhkän ja Severi Pyysalon yhteisalbumi Turmion suurherttua esitteli taitelija Röyhkästä jälleen uusia puolia. Jazzikasta materiaalia kuullaan risteilyllä torvisektiolla sekä Johanna Förstillä vahvistetulla kokoonpanolla.

Vibrafonisti Severi Pyysaloa kuullaan risteilyllä myös Flame Jazz Messengers -kokoonpanon riveissä. Flame Jazz Cruisen kapteenin Jussi Fredrikssonin ja Pyysalon johtama Messengers soittaa lauantaina myös Suomen kiertueensa viimeisen keikan.

Sähköbasisti Lauri Porra tunnetaan monipuolisena taiturina Stratovariuksesta fuusiojazz-bändeihin tai vaikkapa Emma Salokoski Ensembleen. Jean Sibeliuksen sukulaisen veri vetää myös sävellyskynän varteen – Porra on säveltänyt lukuisille kokoonpanoille pienyhtyeistä sinfoniaorkestereihin. Flyover Ensemble on hänen tuoreimpia musiikillisia visioitaan. Yhtye tarjoilee elokuvallisia tunnelmia, minimalistista tulkintaa ja häikäisevää solismia!

Yksi risteilyn helmistä kuullaan paluupäivän avauskeikalla Retrossa. IKIZAKI on kosketinsoittaja Aki Rissasen ja ruotsalaisrumpali Robert Mehmet Ikizin hypnoottinen duo, joka vie raukean risteily-yleisön kevyeen jazztranssiin. Rissanen on yksi tämän hetken kuumista suomaisnimistä maailmalla, Ikiz tunnetaan mm. Nils Landgren Funk Unitin sekä Jacob Karlzon Trion rumpalina.

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Aikataulu toistaiseksi

Turku

  Maarianhamina/Långnäs   Tukholma Laiva
20.55 > 01.05* > 01.10* > 06.30 Viking Grace
19.50 < 14.25 < 14.10 < 07.45 Viking Grace

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.