Helsinki, ostokset

Finlayson

Finlaysonin myymälä tarjoaa laadukkaita, kotimaisia tekstiilejä makuu- ja kylpyhuoneeseen, keittiöön ja ruokailutilaan sekä peitteitä ja tyynyjä. Valikoimasta löytyy myös paljon lahjatuotteita eri tarkoituksiin.

Viking Line Club -etu: 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista (Helsinki Esplanadi -liikkeessä)

Eteläesplanadi 14, Helsinki, www.finlayson.fi


Lahjatavaraliike KahVilla

Tästä ihastuttavasta lahjatavaraliikkeestä löydät lahjat jokaiseen tilaisuuteen. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Robert's Coffeen gourmetkahvit ja -teet, Kustavin savipajan keramiikkaa, Paratiisipajan tuoksu- ja pöytäkynttilät sekä useilta eri tuottajilta gourmettuotteita, taidetta ja piensisustustuotteita.

Viking Line Club -etu: 10 % alennusta normaalihintaisista tuotteista

Korkeavuorenkatu 7, Helsinki, www.zeberas.fi


Liike

Liike on vuodesta 2000 saakka toiminut suomalainen designvaatesuunnittelun erikoisliike. Liike tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden asiakkaalle ja suunnittelijalle kohdata kasvokkain, sillä käydessäsi Liikkeessä tapaat usein itse suunnittelijan. Liikkeestä löydät seuraavia merkkejä: vainio.seitsonen, Camilla Mikama, Tikit, Dusty, Haaksiluoto ja Marita Huurinainen.

Viking Line Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Fredrikinkatu 24, Helsinki, www.liike-shop.com


Lumi

Lumi tunnetaan sen puhdaslinjaisista, ajattoman muodikkaista käsilaukuista, lompakoista ja hansikkaista, sekä naisille että miehille. Jopa 70 % tuotteista värjätään käyttäen luontoystävällisiä, kasvipohjaisia värejä. Lumi-laukkuja myydään 27 maassa, liikkeissä ja korkealuokkaisissa tavarataloissa kuten Le Bon Marché Pariisissa, Isetan Tokiossa ja Bloomingdale's New Yorkissa.

Viking Line Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisesta Vivid-tuotesarjasta

Edun myöntävät liikkeet:
Lumi Supermarket, Aleksanterinkatu 28, Helsinki
Lumi on 14, Pursimiehenkatu 14, Helsinki

www.lumiaccessories.com


Sofinah

SOFiNAH on pullollaan upeita muotitarinoita!

Sen huolella valittu vaate-, asuste- ja meikkivalikoima rakentuu kansainvälisistä merkeistä, joita yhdistävät korkea laatu, estetiikka ja eettiset arvot.

Viking Line Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisista vaatteista.

Uudenmaankatu 17, Helsinki.
Monipuoliseen valikoimaan sekä tarinoihin tuotteiden taustalla voi myös tutustua verkkokaupassa www.sofinah.fi sekä verkkojulkaisussa www.lifebysofinah.com.