Helsinki, ravintolat

Cantina West

Cantina West tarjoaa meksikolaisia makuja Helsingin keskustassa upeasti sisustetussa ympäristössä. Rento ja hauska ravintola ei varmasti jätä ketään nälkäiseksi!

Viking Line Club -etu: 10 % alennusta ravintolan normaalihintaisista ruoista maks. 4 henkilölle, sekä talon viini erikoishintaan 20 euroa/pullo (norm. 38 euroa).

Kasarmikatu 23, 00130 Helsinki, www.cantinawest.net


Tony´s Deli

Tunnelmallinen seurusteluravintola ja monipuolinen à la carte tarjoaa erinomaiset puitteet italialaiseen illalliseen. Ravintolassa saat herkullisia makuja niin arki-illan nautiskeluun kuin juhlapäivälliseen.

Viking Line Club -etu: À la carte -listan annoksista 10 % alennus. Voimassa ma–la klo 15–21. Ei koske alkoholijuomia. Maks. 4 hengen pöytäseurue/Viking Line Club -kortti.

Bulevardi 7, 00120 Helsinki, www.tonysdeli.fi


Karl Johan

Ravintola Karljohan valmistaa klassikoita ja perinneruokia suurella sydämellä. Talon vorschmack, ylikypsä häränrinta, kateenkorva ja muut sisäelinruoat ovat löytäneet 30 vuodessa monta uskollista ystävää. Hyvän ruoan ystävä arvostaa Karljohanin huolella valmistettuja klassikkoruokia ja kauden erikoisuuksia, mutkatonta palvelua ja intiimiä tunnelmaa.

Viking Line Club -etu: À la carte -listan ruoka-annoksista 15 % alennusta.
Voimassa ma–pe klo 17–22 ja la klo 14–22. Maks. 4 hengen pöytäseurue/Viking Line Club -kortti.

Yrjönkatu 21, 00100 Helsinki, www.karljohan.fi