Helsinki, vierailukohteet

Flytour XD Helsinki 4D Ride + Animation 4D Ride

Flytour XD on 4D-elokuva, joka vie sinut entistä lähemmäs Helsingin kauneimpia paikkoja täysin uudella tavalla maalla, merellä ja ilmassa. 4D-elokuvakokemukseen kuuluvat 3D-lasit, liikkuva katsomo ja luonnon elementit – voit tuntea itsekin olevasi osa elokuvaa. Saat kokonaisvaltaisen kuvan Helsingistä ja voit tutustua myöhemmin omatoimisesti kiinnostavimpiin kohteisiin.

Viking Line Club -etu: 9 €/hlö (norm. 18 €/hlö).
Etu on voimassa 13.3.–27.4. ja 1.9.–31.12.2017.
Avoinna 5.3. saakka ti–su klo 10.45. 6.3. alkaen joka päivä klo 10.30.

Sopii ainoastaan yli 5-vuotiaille ja 5–8-vuotiaat ainoastaan aikuisen seurassa.

Katajanokanlaituri 2B, Helsinki, www.flytourxd.com

Sea Life

Tee taianomainen matka halki maailman merien, jotka ovat täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä merten otuksia, kuten haita, kilpikonnia, rauskuja ja merihevosia! Avoinna vuoden jokaisena päivänä paitsi 24.–25.12. Merimaailma Sea Life sijaitsee Linnanmäen huvipuiston yhteydessä.

Viking Line Club -etu: 20 % alennusta normaalihintaisista sisäänpääsylipuista. (Maks. viisi henkilöä/Viking Line Club -kortti.) Alennus paikan päältä ostetuista lipuista. Etu on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

Linnanmäki, Tivolikuja 1, Helsinki, www.visitsealife.com


Suomenlinna

Opastettu kävelykierros – Linnoitus herää eloon opastetulla kävelykierroksella. Bastionimuurien salaisuudet avautuvat ja vanhat Ruotsin ja Venäjän vallan aikaiset muistot kertovat linnoituksen vilkkaasta elämästä niin sodassa kuin rauhassakin. Miksi valtava linnoitus rakennettiin saaristoon, kuka oli epäonninen Carl Olof Cronstedt ja koska kirkontorniin rakennettiin majakka? Katso aikataulut Suomenlinnan kotisivuilta.

Viking Line Club -etu: Aikuiset 8 euroa, lapset 3 euroa (norm. 11 euroa/4 euroa)

Suomenlinna-museo – Suomenlinnakeskuksen suojissa toimiva museo esittelee linnoituksen yli 260-vuotisen historian vaiheita, kuivatelakkaa, venäläisen varuskuntakaupungin asukkaiden ja sotilaiden elämää, arkea ja juhlaa. Näyttelyssä on esillä yksi vanhimmista Suomessa säilyneistä veneistä, 1700-luvun puolivälissä rakennettu 6,5 metriä pitkä alus.

Pääsylipun hintaan kuuluu auditoriossa puolen tunnin välein esitettävä Suomenlinna Experience -laajakangasesitys. Lisätietoa ja aikatauluja Suomenlinnan kotisivuilla.

Viking Line Club -etu: Aikuiset 5,50 euroa (norm. 7 euroa)

www.suomenlinnatours.com


Allas Sea Pool

Allas Sea Pool -merikylpylä tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla. Sen virkistäytymismahdollisuudet ovat avoinna ympäri vuoden niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin. Allas-alue koostuu täysimittaisesta uima-altaasta, merivesialtaasta ja lastenaltaasta. Saunarakennuksessa on kolme tasokasta saunaa. Allas Sea Poolin toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota yhteisen meren vastuulliseen käyttöön. Allas elvyttää Helsingin kylpyläkaupungin perinteitä ja on moderni hyvän elämän keidas kaupungin sydämessä.

Viking Line Club -etu: 15 % alennusta yhden hengen normaalihintaisesta pääsylipusta paikan päältä ostettuna. Etu on voimassa vuoden 2017 loppuun.

Katajanokanlaituri 2, Helsinki, www.allasseapool.fi


Helsinki Sightseeing – Kaunis Kanavareitti

Risteilyllä näet pääkaupungin kauneimmat rantamaisemat ja monta nähtävyyksien helmeä: historiallisen Suomenlinnan merilinnoituksineen, Korkeasaaren eläintarhan, jäänmurtajat ja Degerön kanavan. Kerromme risteilyllä myös Helsingin kiehtovasta historiasta. Tämä on suosituin risteilymme ja pääset tutustumaan kanavareittiin vain meidän aluksillamme.

Opastus suomeksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Esitteitä saatavilla laivalta ruotsiksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

Lähtöpaikka ja lipunmyynti Kauppatorilla.

Aikataulu (Viking Line Club -etulähdöt):
8.–19.5. klo 12.30, 14.30
20.5.–3.9. klo 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30, 17.30, 18.30
4.–20.9. klo 12.30, 14.30

Viking Line Club -etu: 2 aikuista 25 € (normaalihinta 2 x 25 €), 2 lasta (6–15 vuotta) 13 € (normaalihinta 2 x 13 €)