Tukholma, vierailukohteet

Tarkistathan aukioloajat aina palveluntuottajan omilta nettisivuilta.

Artipelag

Artipelag on kansainvälinen taiteen, hyvän ruoan, tapahtumien ja aktiviteettien kohtaamispaikka, joka sijaitsee upealla paikalla Tukholman saaristossa – kuitenkin vain 20 minuutin matkan päässä keskustasta. Artipelagiin on hyvät yhteydet autolla, bussilla tai lautalla. Keskuksessa on suuri taidehalli, kaksi ravintolaa (joissa terassi ja merinäköala), design-myymälä sekä erilaisia tiloja lapsille ja nuorille.

Näyttely: Edmund de Waal – Giorgio Morandi 7.4.–1.10.2017
Kevään ja kesän suurin näyttely Artipelagissa. Aikalaistaitelijat brittiläinen keramiikkataitelija ja kirjailija Edmund de Waal kohtaa arvostetun italialaismaalari Giorgio Morandin.

Viking Line Club -etu: Kaksi pääsylippua yhden hinnalla.
Voimassa ma–pe 31.12.2017 asti. Sisäänpääsy on ilmainen 0–17-vuotiaille

Artipelagstigen 1, Gustavsberg, www.artipelag.se


  • The Reader, 2016 / Artipelag 7.4–1.10.2017

  • Natura Morta (Vitali 1263), 1962 / Artipelag 7.4–1.10.2017

Hop on Hop off-kiertoajelu bussilla Tukholmassa, 24 h-lippu

Koe kaunis Tukholma omassa tahdissasi! Hop on Hop off-bussikiertoajelun aikana saat tutustua rauhassa Tukholmaan, jonka päänähtävyydet sijoittuvat kiertoajelureitin varrelle. Hop on Hop off-kiertoajeluilla voit suunnitella reittisi ja aikataulusi itse.

Voit hypätä kyydistä ja kyytiin niin usein kuin haluat. Pysäkit ovat tarkkaan valittuja Tukholman nähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinna, vanhakaupunki, Junibacken, Gröna Lund, Skansen, Vasa-museo, ABBA-museo, kaupungintalo jne. 

Kiertoajelulla on opastus kuulokkeisiin eri kielillä, mm. suomeksi.

Ensimmäinen lähtö terminaalilta klo 10.30, laiturilta 4. Lähdöt 15–60 minuutin välein riippuen sesongista sekä matkustajien määrästä ja Tukholman liikenteestä.

Viking Line Club -etu: kiertoajelu 26 EUR/240 SEK (norm. 31 EUR/290 SEK). Kiertoajelu on ilmainen 0–15-vuotiaille.

HUOM! Hop On Hop Off -lippujen Viking Line Club -hinnat voimassa vain, kun lippu ostetaan ennakkoon online-palvelustamme tai myyntipalvelustamme.