This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

Mariellan kokousosasto

Mariella liikennöi reitillä Helsinki–Maarianhamina–Tukholma.

Kaikilla laivoillamme kokoustilat ovat muokattavissa ryhmän koon ja tilatarpeen mukaan. Lisäksi muut laivan tilat, esimerkiksi Music Meister, ovat käytettävissä mahdollisuuksien mukaan. Kokoushenkilökunta palvelee koko kokouksen ajan, ja ennen matkaa järjestelyjä koordinoi nimetty yhteyshenkilö myyntipalvelussamme. Vireystilan varmistamiseksi suosittelemme tilaamaan taukotarjoilut monipuolisesta valikoimastamme. Kahvi ja hedelmät sisältyvät kokouspaketin hintaan.

Mariellan erillinen kokouskansi ja osaava, ammattitaitoinen kokoushenkilökunta takaavat onnistuneen kokouksen. Niin halutessanne voi kokouksen jo ennen laivan lähtöä – nauttikaa vaikkapa yhteinen lounas. Kokousristeilijät voivat käyttää kokoustiloja myös laivan ollessa Tukholmassa.

  • 15 kokoustilaa käytettävissä 8–300 henkilölle
  • Kokonaiskapasiteetti 500 henkilöä
  • Suurin kokoustila 300 henkilölle. Tämän poikkeuksellisen suuren nousevan auditorion voi myös jakaa kahdeksi 150 henkilön tilaksi.

Horizon

Mariellan kokousosasto on saanut uuden ylpeyden aiheen, Horizon-kokoustilan, josta on Itämeren upeimmat merinäköalat. Kokoustila on varattavissa jopa 40 henkilölle ja se voidaan myös jakaa kahdeksi pienemmäksi 20 henkilön kokoustilaksi. Kokoustila on varusteltu modernilla tekniikalla ja Alexander Lervikin designhuonekaluin. Viihtyvyys on taattu!