Hotellitarjous Maarianhaminaan

Merimatka Turusta on erinomainen tapa piristää arkea. Yhdistä laivamatka ja hotelliyöpyminen Ahvenanmaalla – saat parhaat palat kummastakin maailmasta!

Lähde matkaan Turusta Amorellalla. Syö hyvin, tanssi ja tee edullisia tax-free-ostoksia ennen laivan saapumista Maarianhaminaan iltapäivällä. Asu joko hotelli Savoyssa tai hotelli Pommernissa kaupungin keskustassa. Vuorokauden aikana ehdit käydä museoissa, tunnelmallisissa kahviloissa ja ravintoloissa. Meri ja luonto ovat aina lähellä. Paluu Turkuun seuraavana päivänä Viking Gracella.

Savoy

Voimassa ma–pe 14.8.–22.9.2017

Hintaan sisältyy:

  • Laivamatka Turku–Maarianhamina meno-paluu
  • Yöpyminen Standard-huoneessa
  • Aamiainen hotellissa

Pommern

Voimassa ma–pe 25.9.–22.12.2017

Hintaan sisältyy:

  • Laivamatka Turku–Maarianhamina meno-paluu
  • Yöpyminen Classic-huoneessa
  • Aamiainen hotellissa

Lisämaksusta: henkilöauto ja muut palvelut laivalla ja/tai laivamatka Helsingistä/Långnäsistä.

Hinta voi vaihdella riippuen lähtöpäivästä, lähtöajasta ja lasten lukumäärästä ja iästä. Matkan hinta ilmoitetaan, kun jatkat varaamista.

Varaa tekemistä maissa

Ahvenanmaa on ulkoilmaihmisen paratiisi ja tekemistä riittää pidemmäksikin aikaa. Jos haluat viettää aktiiviloman, voit valita hotelli-, golf- tai kalastuspaketteja aivan oman makusi mukaan.


Lue lisää


Netistä saat aina parhaan hinnan. Puhelimitse tai myymälässä varattaessa peritään palvelumaksu. Paikkoja rajoitetusti. Ota mukaan henkilötodistus. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.