Hotellipaketti Park Alandiaan

Ahvenanmaan viihtyisä pääkaupunki on vierailun arvoinen.Park Alandiassa asut mukavasti keskellä Maarianhaminaa, kävelykadun tuntumassa ja kävelyetäisyydellä satamasta, kaupoista, yökerhoista ja nähtävyyksistä.

Nähtävää riittää sekä isoille että pienille matkailijoille, ja välimatkat pysyvät lyhyinä. Ahvenanmaalla on värikäs historia, ja siellä voi nauttia kiehtovista museoista ja kotoisten kahviloiden tunnelmasta aivan luonnon ja meren äärellä. 

Hintaan sisältyy

  • Laivamatka Turku–Maarianhamina m/p.
  • Yöpyminen kahden hengen huoneessa hotelli Park Alandiassa.
  • Aamiainen, aamusauna ja -uinti.

Ahvenanmaan merenkulkumuseo

Tutustu tarkemmin Ahvenanmaan merenkulkumuseoon, joka heijastelee Ahvenanmaan värikästä merenkulkuperinnettä ja merellistä kulttuuriperintöä. Museo sijaitsee Ahvenanmaan huomattavimman nähtävyyden, museolaiva Pommernin, yhteydessä. Näyttely rakentuu neljän pääteemaan ympärille: purjehdus, moottorimerenkulku, laivanrakennus ja meriturvallisuus.

Mariebad

Kylpylässä on myös uima-allas kuntouintia varten sekä opetusallas. Talviuimareille on talvisin avanto. Rauhaa ja hiljaisuutta kaipaavat voivat nauttia ihanista, rentouttavista hoidoista hoitola- ja kylpyläosastolla. Mariebadin kylpylärakennus ulottuu veden päälle ja tarjoaa kauniin merinäköalan. Ainutlaatuisen sijainnin ansiosta kylpylällä on myös oma hiekkaranta, jossa voi virkistäytyä suolaisessa merivedessä.