ALAND Pommern

Miniloma Maarianhaminassa

Ahvenanmaan viihtyisä pääkaupunki on vierailun arvoinen. Nähtävää riittää sekä isoille että pienille matkailijoille, ja välimatkat pysyvät lyhyinä. Ahvenanmaalla on värikäs historia, ja siellä voi nauttia kiehtovista museoista ja kotoisten kahviloiden tunnelmasta aivan luonnon ja meren äärellä. Minilomaan sisältyy majoitus Maarianhaminan keskustassa.

Alkaen-hintaan sisältyy

  • Laivamatka Turku-Ahvenanmaa meno-paluu
  • Yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa ja aamiainen uudessa hotelli Pommernissa
  • Kolmen ruokalajin herkullinen saaristolaismenu hotelli Pommernissa

Hinta voimassa 31.12.2017 saakka. Lisäyö alkaen 55 €/henkilö.


Museolaiva Pommern

Museolaiva Pommern on olennainen osa Maarianhaminan-vierailua. Laiva on rakennettu Skotlannissa vuonna 1903, ja se on maailman ainoa alkuperäisessä kunnossaan säilytetty nelimastoinen rahtipurjelaiva. Pommernilla purjehdittiin vuoteen 1939 saakka, etenkin nk. vehnäreitillä Australian ja Englannin välillä.

Ahvenanmaan merenkulkumuseo

Tutustu tarkemmin Ahvenanmaan merenkulkumuseoon, joka heijastelee Ahvenanmaan värikästä merenkulkuperinnettä ja merellistä kulttuuriperintöä. Museo sijaitsee Ahvenanmaan huomattavimman nähtävyyden, museolaiva Pommernin, yhteydessä. Näyttely rakentuu neljän pääteemaan ympärille: purjehdus, moottorimerenkulku, laivanrakennus ja meriturvallisuus.

Merikortteli

Lähde kävelylle Itäsataman pohjoispuolelle merikortteliin, jossa voit nähdä, kuinka puuveneitä ja pursia rakennetaan ja kunnostetaan. Museossa on useita näyttelyitä, ja siellä voi tutustua puulaivan ja veneen rakennustyöhön. SALT-käsityötalossa pääset kurkistamaan käsityöläisten ateljeetiloihin ja näkemään heidän työskentelyään.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.