Perhepuisto Smart Park

Ota perhe mukaan leikkimielisten kokemusten seikkailuun! Perhepuisto Smart Parkissa ideana on leikkiä ja oppia samalla kertaa.

Eckerössä sijaitsevan Smart Parkin konsepti perustuu leikkimieliseen oppimiseen – lapset oppivat uutta samalla kun pitävät hauskaa!

Puisto tarjoaa monia aktiviteettejä, ja sen alueella on myös pieni kotieläinmaatila. Tekolammessa voi ohjata Viking Line -laivaa. Puistossa on myös radio-ohjattavia veneitä ja vetolauttoja. Lammen vieressä on grillipaikka, joten kannattaa varata mukaan grillattavaa. 

Hintaan sisältyy

(hintaesim. perheelle 4 henkilöä ja henkilöauto)

  • Laivamatka Turku–Maarianhamina meno–paluu
  • Yksi yö perhehuoneessa Hotel Savoyssa
  • Aamiainen hotellissa
  • Perhelippu Smart Park -elämyspuistoon
    Liput pitää varata itse online osiosta ”Maissa” 

Paketti on voimassa 2.6.–2.9.2018. Hinta voi vaihdella riippuen lähtöpäivästä, lähtöajasta ja lasten lukumäärästä ja iästä. Matkan hinta ilmoitetaan, kun jatkat varaamista. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Perhepuisto Smart Parkissa on paljon luovia, interaktiivisia ja leikkimielisiä aktiviteetteja. Puistossa voi mm. ajaa sähköautoa, katsoa lasten teatteria, ajaa tasapainoskootteria ja leikkiä vesisotaa. Aktiviteetit perustuvat pedagogisiin kokemuksiin ja leikistä oppimiseen.

Puisto on noin 7 hehtaarin kokoinen. Alueella on taukopaikkoja, joilla voi syödä omia eväitä. Etäisyys Maarianhaminasta Eckeröön on noin 35 km. Puistoon pääsee myös bussilla Maarianhaminan bussiasemalta. Bussi pysähtyy aivan puiston vieressä.

Aukioloajat 2018

  • 2.6.–16.6. la klo 12–18
  • 17.6.–19.8.* ma–su klo 11–19
  • 20.8.–2.9. la–su klo 12–18

* Kiinni juhannusaattona 22.6.2018.

Vinkki! Onko sinulla jo majoitus Ahvenanmaalla?

Voit myös varata lipun tähän retkeen/aktiviteettiin online -varauksessamme reitti samalla kun varaat laivamatkan.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online »

Edullisin hinta netissä. Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia. Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana. Jäsenehdot »

Ota mukaan henkilötodistus (matkoille Tallinnaan passi tai henkilökortti). Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista »

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.