Ahvenanmaan aarteet

Tutustu Ahvenanmaan aarteisiin.

Judys hantverk & inredning
Hindersvägen 1, Jomalaby

Pilkullista, raidallista, kuvioitua, värikästä – Judys hantverk & inredning -sisustuskaupasta löytää kauniita astioita jokaiseen makuun. Keramiikkataiteilijan puodissa on myös vintage-vaatteita, vanhoja kalusteita ja muiden piensuunnittelijoiden töitä. Tänne on vähän matkaa, joten auto on hyvä olla mukana.

SALT
Österleden 110, Mariehamn

Ahvenanmaan käsityökeskus pursuaa taidetta, keramiikkaa, koruja, pieniä laukkuja, mattoja, vaatteita, keittiöpyyhkeitä… Käsityötaiteilijoiden työhuoneet ovat samassa rakennuksessa, kuin kauppa, ja hyvin todennäköisesti jonkun heistä voi aina tavata. SALTin motto, on että pitää tulla iloiseksi, kun astuu heidän puotiinsa – ja se on totta – SALTista ei voi olla innostumatta!

CityBlommor
Torggatan 5, Mariehamn

CityBlommor on kukkakauppa Maarianhaminan pääostoskadun varrella. Sieltä saa hyvin asiantuntevaa palvelua ja kukat sekä viherkasvit ovat aivan upeita. Täältä löytää aivan varmasti jotain tuliaisia, joko kukkia tai jonkin pienen, kivan sisustusesineen.

Merikortteli
Österleden 110, Mariehamn

Merikortteli herää henkiin kesäisin, mutta on auki myös talvisin. Täällä voi tutustua laivanrakentamiseen, raudantaontaan ja muihin perinteisiin käsityötaitoihin sekä laiva- ja meriaiheisiin museoihin. Kesäisin voi nauttia hyvästä pitsasta Pub Niskassa.