Hotellipaketti Oopperaan Figaro 1917 18.–21.8.2017

Kulttuuriyhdistys Kulturföreningen Katrinan suuri oopperasatsaus Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

On vuosi 1917 ja Mozartin tunnettu ooppera Figaron häät on tuotu Maarianhaminaan. Libretto on kirjoitettu uusiksi. Ahvenanmaalaiset tähtilaulajat, jotka muutoin esiintyvät Euroopan lavoilla, ovat mukana ja Västerås Sinfonietta soittaa. Lue lisää oopperasta Figaro 1917: katrina.ax.

Esitykset pidetään kulttuuri- ja kongressitalo Alandicassa.

Tämän tuotteen myyntaika on valitettavasti päättynyt.

Esimerkkihintaan sisältyy

  • Laivamatka Turku–Maarianhamnina meno-paluu
  • Yksi yö ja aamiainen Park Alandia -hotellissa kahden hengen huoneessa

Lisämaksusta: henkilöauto ja muut palvelut laivalla ja/tai laivamatka Helsingistä tai Långnäsistä.

Paketti on voimassa 18.–21.8.2017. Hinta voi vaihdella riippuen lähtöpäivästä, lähtöajasta ja lasten lukumäärästä ja iästä. Matkan hinta ilmoitetaan, kun jatkat varaamista.

Liput oopperaan

Voit ostaa lippuja oopperaan Alandican kautta.

Oopperasta

Figaro 1917 on ahvenanmaalainen versio Mozartin oopperasta Figaron häät. Oopperan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1917, maarianhaminalaiseen kylpylähotelliin. Saunavieraita tulee Susannan saunaan niin läheltä kuin kaukaa, samanaikaisesti kun sotilaita vilisee Ahvenanmaalla ensimmäisen maailmansodan varjossa. Häät ovat hilpeä tilaisuus, jota elävöittävät erilaiset päähänpistot ja odottamattomat tapahtumat.

Bolsevikit tekevät vallankumousta, saksalaiset saapuvat Ahvenanmaalle ja ruotsalaiset marssivat maihin Eckerössä. Kaikki on epävarmaa ja sekavaa. Suomalaisten kamppailu itsenäisyyden puolesta on saanut vauhtia. Ahvenanmaalaiset yrittävät päästä takaisin Ruotsin vallan alle. Kuka on venäläinen, kuka on suomalainen tai suomenruotsalainen, kuka on ruotsalainen ja kuka on ahvenanmaalainen?

Ahvenanmaalainen versio Figaron häistä on ajankohtainen ja värikäs esitys.

Figaro 1917 on tuotanto, jossa esiintyy artisteja Ahvenanmaalta, Suomesta, Ruotsista ja Venäjältä. Ooppera lauletaan ruotsiksi. Libretto on uusi ja siinä sekoitetaan reilusti vanhaa ja uutta.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot