Hotellipaketti Sadonkorjuujuhlille 22.–24.9.

Syksyn kohokohta Ahvenmaalla on Sadonkorjuujuhlat 22.–24.9. Ahvenanmaan maaseutu kutsuu kylään ja hankkimaan uuden sadon vihanneksia, ahvenanmaalaisia makuelämyksiä ja käsitöitä itselle ja tuliaisiksi.

Hintaan sisältyy

  • Laivamatka Turku–Maarianhamina meno-paluu
  • Yksi yö hotelli Park Alandia Hotellissa jaetussa kahden hengen Premium huoneessa
  • Aamiainen hotellissa

Lisämaksusta: henkilöauto ja muut palvelut laivalla ja/tai laivamatka Helsingistä/Långnäsistä.

Paketti on voimassa 22–24.9.2017. Hinta voi vaihdella riippuen lähtöpäivästä, lähtöajasta ja lasten lukumäärästä ja iästä. Matkan hinta ilmoitetaan, kun jatkat varaamista.

Ahvenanmaan sadonkorjuujuhla järjestetään 18. kerran. Kävijämäärä nousee vuosi vuodelta, ja tänä vuonna lyödään taas yksi ennätys: mukana on 56 tilaa, ravintolaa ja pop up -pistettä (joita paikalliset kutsuvat muuten nimellä Plåpp Åpp). Monilla tiloilla otetaan erityisesti lapsivieraat huomioon. Lapsille rakennetaan labyrinttejä olkipaaleista tai järjestetään traktoriajeluita.

Kolmipäiväisillä juhlilla on saatavana uuden sadon vihanneksia, tuoretta lammasta ja naudanlihaa, huolellisesti valmistettuja lähiruokaherkkuja ja kauniita käsitöitä.

Sadonkorjuujuhlien tunnus on omena ja myrskylyhty. Avoimille tiloille, ravintoloille ja pop up -pisteille on viittoja, jotta niille löytäisi tiensä helposti. Myrskylyhty-tunnus on inspiroinut monia osallistujia, ja ei liene odottamatonta, että iltakävijöitä johdattaa myrskylyhdyin reunustettu polku.

Lue lisää www.skordefest.ax/koti/


Netistä saat aina parhaan hinnan. Puhelimitse tai myymälässä varattaessa peritään palvelumaksu. Paikkoja rajoitetusti. Ota mukaan henkilötodistus. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.