Vikinga marknad

Hotellipaketti Viikinkimarkkinoille 26.–28.7.2018

Ahvenanmaan Saltvikissä järjestetään yhdet Euroopan suurimmista Viikinkimarkkinoista. Markkinoilla on runsaasti ohjelmaa lapsille, joten tapahtuma on hauska seikkailu koko perheelle. Narrit, taisteluesitys ja tulishow houkuttelevat paljon katsojia.

Hintaan sisältyy

  • Laivamatka Turku–Maarianhamina meno-paluu
  • Yksi yö hotelli Cikadassa jaetussa 2 hengen huoneessa ja aamiainen
  • 1 päivän pääsylippu Viikinkimarkkinoille

Lisämaksusta: henkilöauto ja muut palvelut laivalla ja/tai laivamatka Helsingistä tai Långnäsistä.

Paketti on voimassa 26.–28.7.2018. Hinta voi vaihdella riippuen lähtöpäivästä, lähtöajasta ja lasten lukumäärästä ja iästä. Matkan hinta ilmoitetaan, kun jatkat varaamista.


Markkinapaikka vilisee parrakkaita viikinkejä

Markkinoilla näet hurjia viikinkejä, ajan tyyliin pukeutuneita naisia, tanssia ja historiallista taistelutekniikkaa esittäviä tappelupukareita.

Markkina-alueella on käsityöläisiä, jotka valmistavat käyttö- ja koriste-esineitä vanhoin menetelmin ja kauppiaita, joiden pöydät notkuvat kankaista, kotitekoisesta leivästä ja taonnaisista ja nahkatöistä. Tarjolla on myös ehtaa viikinkiruokaa ja -juomaa. Nähtävillä on myös viikinkilaiva ja pienimmille viikingeille on oma lapsikylä.

Bussilla Viikinkimarkkinoille

Viking Line Buss järjestää kuljetukset Viikinkimarkkinoille.
Aikataulu ja hinnat (ruotsiksi)

Vinkki! Onko sinulla jo majoitus Ahvenanmaalla?

Voit ostaa sisäänpääsylipun kätevästi reittimatkavarauksessamme samalla kun varaat laivamatkan.

Netistä saat aina parhaan hinnan. Puhelimitse tai myymälässä varattaessa peritään palvelumaksu. Paikkoja rajoitetusti. Ota mukaan henkilötodistus. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoa ikärajoista ja muista matkaehdoista.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.