Gröna Lund -huvipuisto

Koe huvintäyteinen päivä Tukholman Gröna Lundissa. Perinteikäs, 130-vuotias huvipuisto kutsuu viettämään mukavia yhteisiä hetkiä ruoan, 5-ottelun, konserttielämysten ja 30 huvilaitteen parissa. Uskallatko nousta maailman korkeimpiin karuselleihin kuuluvan Eclipsen kyytiin? 121 metrin korkeuteen nouseva keinukaruselli palkitsee keinujat henkeäsalpaavan upeilla näkymillä.

Hinta 29.9.2017 saakka

  • 48,00 €/aikuinen (7 v alkaen)
  • 36,00 €/lapsi 4–6 v
  • 36,00 €/seniori 65+ v
  • Maksavan aikuisen seurassa 0–3-vuotiaat pääsevät laitteisiin ilman erillistä maksua.

Hintaan sisältyy

  • Sisäänpääsy Gröna Lundin huvipuistoon (myös konsertti- ja tanssi-iltoina)
  • Laiteranneke, joka on voimassa 1 päivän. Lippu ei koske Kummitustalon sisäänpääsyä (House of Nightmares).

HUOM! Tarkistathan aukioloajat aina palveluntuottajan omilta nettisivuilta.

Kesä 2017

Ikaros
Vuoden 2017 uutuus on 95 metriä korkea vapaapudotuslaite – kasvot kohti maata! Ikaros on toinen laatuaan maailmassa ja ainutlaatuinen muotoilussa.

Kuvittele istuvasi tuolissa, korkealla Tukholman yläpuolella. Kun lähestyt tornin yläosaa, tuolisi kallistuu äkillisesti 90 astetta ja löydät itsesi vaakasuorassa, kasvot kohti maata. Kohta alkaa pudotus... Uskallatko? 

Fiesta Taqueria & Bar
Tervetuloa värikkääseen maailmaan täynnä jännittäviä ja maukkaita ruokia miellyttävässä ympäristössä. À la carte -ravintola Fiesta Taqueria & Bar tarjoaa makuja ja vaikutteita Etelä-Amerikasta, Meksikosta ja Kaliforniasta.

Jaa, poimi ja nauti vauhdikas sekoitus cevicheä, tacoja ja lisukkeita. Kuten nimestäkin käy ilmi, Fiesta Taqueria & Bar ei tarjoa vain herkullisia ruokia, vaan on myös mukava baari – sisätiloissa ja tietenkin upealla Margaritas-valikoimalla.

Hekto BBQ
Uusi Hekto BBQ on New Yorkin inspiroima grillirekka, ilman pyöriä, josta löydät grillattua ruokaa ja herkullisia lisukkeita uusilla ja jännittävillä mauilla. Valitse nautaa, possua, kanaa tai makkaraa sekä useita maukkaita lisukkeita, kuten salaattia, papuja ja marinoituja vihanneksia ja useita erilaisia kastikkeita, esim. BBQ-kastike, aioli ja kotitekoinen ketsuppi. Maksat painosta ja lisukkeiden määrästä – helppoa ja hyvää!

Konsertit ja viihde

Elton John, The Hives, Megadeth, Bad Religion, Rebecca & Fionan ja pajon muuta. Lue lisää.

Oktoberfest Gröna Lundissa

Ravintola Biergartenissa vietetään ehtaa, saksalaista Oktoberfestiä 5.–21.10. Kerää porukka kasaan viettämään syysiltaa oluen, ruoan, livemusiikin ja viisiottelun parissa!

Lisätietoa ja liput

Varaa netissä

  1. Valitse varauskalenterista lähtöpäivä ja matkustajamäärä ja klikkaa "Näytä".
  2. Varaa hytti, ateriat ja muut haluamasi palvelut.
  3. Vaiheessa ”4. Tekemistä maissa” voit täydentää matkaasi pääsylipuilla, kiertoajeluilla tai muilla kohdepalveluilla.