LEGOLAND® 1.5.–3.9.2017

Tanskan hauskin ja kuuluisin teemapuisto on täynnä jännittäviä elämyksiä sekä lapsille että aikuisille. Teemapuiston sydän on Miniland, jossa voit kokea maailman pienoiskoossa ja leikkiä kuuluisten rakennusten keskellä sekä pääkaupungeissa, pienissä kaupungeissa että muissa jännittävissä ympäristöissä. Rakennelmiin on käytetty 1,5 tonnia LEGO®-palikoita. LEGOLAND® sijaitsee Billundissa, Jyllannin niemimaalla.

Tapaa koko maailma LEGOLAND®issa

Katsahda ylös ja näe viisi maailman korkeinta rakennusta Minilandissa. WORLD'S TALLEST Minilandissa esittelee nämä rakennukset, jotka on tehty yli 830 000 LEGO®-palikasta:

  • Burj Khalifa (5,5 metriä)
  • Shanghai Tower
  • Makkah Royal Clock Tower Hotel
  • One World Trade Center
  • Taipei 101

Myös Eiffel-torni ja teemapuiston oma 24-cm LEGOTOP® ovat mukana. Nauti pilvenkorkuisesta elämyksestä suhteessa 1:150!

LEGO® NINJAGO® World

Uusi maailma LEGO® NINJAGO® World tekee sinusta aidon ninjan. NINJAGO® The Ride haastaa taisteluun ninjojen arkkivihollista, The Great Devoureria, vastaan. Pelissä käytössäsi on 3D-lasit yhdistettynä uuteen teknologiaan. Tärkeintä taistossa on kuitenkin tiimityöskentely! 

1 päivän sisäänpääsylippu

  • 44 € aikuinen ja 3 vuotta täyttäneet lapset
  • 0–2-vuotiaat veloituksetta.

Tuotetta myydään ainoastaan Viking Linen laivamatkojen yhteydessä.

Laivamatkat Suomi-Ruotsi-Tanska lisätään hintaan.
Katso jatkoyhteyshintaesimerkit: Scandlines

HUOM! Tarkistathan aukioloajat aika LEGOLANDIN® omilta nettisivuilta.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.