Ninan matkassa

Olen Nina, copywriter Viking Linella, ja rakastan matkustamista, vaatteita, elokuvia ja hyvää ruokaa – ja haluan aina löytää juuri sen vähän erikoisemman paikan, ravintolan tai kaupan. 

Lasten kanssa Ahvenamaalle!

Ahvenanmaa tarjoaa hauskan loman koko perheelle, keskiaikaisista linnoista moderniin ja lapsiystävällisiin museoihin. Lue parhaat vinkit lomaan lasten kanssa Ahvenanmaalla.

Lue lisää

Anna Puun TOP 5 vinkkiä Tukholmaan

Tapasin ihanan Anna Puun, ja puhuimme lempipaikoistamme Tukholmassa. Hän kertoi innostuneesti rakastavansa Tukholmaa ja hän käy siellä mielellään.

Lue lisää

Tukholman ravintolat tarjoaa mitä parhaimpia aasialaisherkkuja

Tukholman ravintolat tarjoavat lukuisia erikoisuuksia, joita ei Suomesta (vielä) saa. Tukholma hemmottelee erityisesti aasialaisten makujen ystävää, ja kävinkin katsomassa Södermalmin parhaimmistoa aasialaistyylisistä fuusioravintoloista.

Redraman lemppari: korealainen ruoka Tukholmassa

Löydä aito korealainen BBQ Tukholmassa! Muusikko Redrama suositteli hyvää korealaista ruokaa, ja sitä oli pakko käydä kokeilemassa. Tule sinäkin!

Täydellinen viikonloppumatka: Viikonloppu Tukholmassa

Viikonloppumatkat ovat oiva tapa rentoutua. Yövy hotellissa ja sinulla on aikaa koko päivä Tukholmassa – jos vielä vuokraat pyörän, ehdit nähdä enemmän.

Lue lisää

Tukholma + kesä = konsertteja ja katutaidetta

Tukholman kesä tulvii tapahtumia: puistoteatteria, näyttelyitä ja erilaisia festivaaleja. Tiesitkö, että Gröna Lundin huvipuistossa järjestetään paljon konsertteja ja Kungsträdgårdenissa isot katutaidefestivaalit? Tule mukaan!

Fotografiska – tunteikas matka valokuvien maailmassa!

Viking Linen copywriter Nina kierteli valokuvataiteen museo Fotografiskan näyttelyissä ja söi hyvää lounasta yläkerran tupaten täynnä olevassa kahvilassa. Ruoka, näkymät ja näyttelyt tekivät vaikutuksen!

Tukholman Södermalmin TOP 5 vintage-kaupat

Hanki väriä elämään vintage- ja second hand -liikkeistä. Vintage-vaatteiden shoppailu on myös aito ekoteko. Tukholman Södermalm on laadukkaiden vintage-vaatteiden aarreaitta. Kivenheiton päässä toisistaan sijaitsevat Judits, Beyond Retro, Emmaus ja Myrorna.

Lue lisää

Uusi herkullinen kasvisruokamenu on saapunut

Pääsin maistamaan kaikkia meidän keväisen Spring & Green -kasvismenun ruokia hieman etuajassa. Annokset loihdittiin meidän sisäisessä kokkikilpailussa, jossa etsittiin parhaimpia kasvisruokia.

Kasvisruoka valloittaa buffetissa

Kevät on luonnon – ja kasvisten aikaa! Tiesitkö että laivoilla on monipuolinen kasvisruokavalikoima? Moni mieltää laivojen buffetruokailun kala- ja lihapainotteiseksi, mutta kasvisruokiin on panostettu viime vuosina.

Muotipäivä Tallinnassa alkaa jo menomatkalla

Kylminä helmikuisina päivinä on mukava hemmotella itseään ja lähteä Tallinnaan syömään hyvin ja shoppailemaan kaikkea kivaa.

Vinkkejä edullisen muodin metsästäjälle

Rotermanni-kortteli on Tallinnan sydämessä ja lähellä satamaa. Vanha teollisuusalue on rakennettu viime vuosisadan alussa ja alueella oli mm. leipätehdas ja suolavarasto.


Varaa matka

Varaa matka

Vinkit Tukholmaan

Fotografiska
Valokuvataiteen museossa Fotografiskassa on aina jokin inspiroiva käynnissä. Kannattaa ainakin piipahtaa kahvilassa, josta avautuu upeat näkymät kohti Djurgårdenia.

Bistro Barbro
Södermalmin bistrohelmi, joka sijaitsee aivan Liljeholmsbron-sillan kupeessa. Mitä parhainta ruokaa ja mukavan rento tunnelma!

19 Glas 
Pieni baari ja ravintola vanhassakaupungissa. Baarista ei saa drinkkejä, mutta loistavaa viiniä kyllä ja palvelua.

Judits Second Hand
Pitkän linjan second hand -kauppa Judits pursuaa laatumerkkejä ja -muotia. Vaatteet ovat hyväkuntoisia ja hinta samassa luokassa, mutta kuitenkin selkeästi uusia halvempia.

Tukholman paras viinibaari kiikarissa

Kiinnostaako luomu- ja alkuviinit? Viking Linen copywriter Nina kävi tarkistamassa mitä Tukholman viinibaarit voivat tarjoa. Katso kolme parasta tärppiä!

Lue lisää

Vuorokauden nautintoristeily Viking Gracella

Nina lähti Turusta Vuorokauden risteilylle Viking Gracella ja nautti mm. hyvistä löylyistä Spa & Wellness -osastolla, jalkahieronnasta ja hyvästä ruuasta. Tule sinäkin!

Lue lisää

Vinkit Tallinnaan

Kaks kokka -ravintola 
Mitä parasta ruokaa ja lähellä satamaa. Parhaimmat simpukat mitä olen syönyt.

Vivian Vau -kenkäkauppa
Kenkäfriikkien, kuten minun, taivas.

Fabrik-ravintola 
Suurenmoinen ravintolakokemus, erikoisia makuja ja yllättäviä komboja.

Teletorn-tv-torni 
Upea näköala, ja reunakierros kannattaa. Jopa korkeanpaikankammoisille.

Butterfly Lounge -baari 
Kasari-ysärimaisuudessaan hieno. Herkulliset drinkit, myös alkoholittomat.

Sisustustärppejä Tallinnassa

Lähdin uudistetulla Viking XPRS:llä Tallinnaan päiväristeilylle hakemaan kevätinspiraatiota kotiini. Lempikaupunkiosani Tallinnassa on tällä hetkellä Kalamaja, joten suuntasin askeleeni sinnepäin.

Lue lisää