The Steam Hotel & Actionbadet Kokpunkten (Västerås)

Uuden The Steam Hotelin kattoterassilta avautuu huikaisevat näköalat Mälaren-järvelle. Hotelli on rakennettu 100 vuotta vanhaan 18-kerroksiseen höyryvoimalaan. Rakennus on muutettu hotelliksi historiaa kunnioittaen – paikalleen jätetyt vanhat höyrykattilat, turbiinit ja tiiliseinät kertovat sen menneisyydestä.

Perhepaketti

Perhepaketti 2 aikuiselle ja 2 alle 17 v. lapselle, yksi yö superior-huoneessa sekä sisäänpääsyliput yhdeksi päiväksi Kokpunkten-toimintavesipuistoon.

Hinta alkaen 219,-/yö


Superior- huone kahdelle aikuiselle

Hinta sisältää hotellin 7. kerroksen kylpyläosaston käytön. Ikäraja spa-osastolle 17 v. Ikäraja spa-osastolle 16 v.  Lapset 16 – 17 vuotiaat pääsevät kylpyläosastolle huoltajan kanssa.

Hinta alkaen 163,-/yö

Viking Linen laivamatkat lisätään hintoihin.


Sijainti: Mälaren-järven rannalla, vain 2 kilometriä Västeråsin keskustasta. Tukholmasta 110 km E18-tietä pitkin.

Ravintolapalvelut: Kaksi ruokaravintolaa, joista toinen sijaitsee pohjakerroksessa ja toinen kattoterassilla 18. kerroksessa. Viisi baaria.

Huonevarustelu: Huoneet on sisustettu teollisuusromanttisella tyylillä. Kaikissa huoneissa on WC, suihku tai kylpyamme, hiustenkuivaaja, tv, turvalokero, vedenkeitin, minibaari, ilmainen WiFi ja ilmastointi.

Pysäköinti: Maksullinen pysäköinti

Osoite: Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås, Ruotsi

Puh: +46 214 759 900

Sähköposti: bokning@steamhotel.se

Toimintavesipuisto Kokpunkten, Västerås

Sadan kilometrin päässä Tukholmasta sijaitseva Kokpunkten on Ruotsin ensimmäinen toimintavesipuisto ja on rakennettu Vesteråsin maamerkkiin, vanhaan höyryvoimalaan. Puistossa on Pohjoismaiden ainoat rinnakkaiset vesiliukumäet, ja sen modernia teknologiaa hyödyntävä miljöö muuttuu jatkuvasti tarjoten ainutlaatuisia ja jännittäviä kokemuksia kaikenikäisille.

Sijainti

Kraftverksgatan 11, Västerås.
Västeråsin keskusasemalta on noin 15 minuutin kävelymatka Kokpunkteniin.

Tuotetta myydään ainoastaan Viking Linen laivamatkan yhteydessä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.