Päiväretki Tukholmasta Kolmårdeniin

Retket lauantaisin 12.8., 19.8. ja 26.8.2017. Varaa laivamatkaksi perjantai-illan lähtö Turusta, niin ehdit mukaan.

Kolmårdenin eläinpuisto on Pohjoismaiden suurin eläinpuisto, joka on täynnä jännittäviä kokemuksia sekä aikuisille että lapsille. Puistossa saat kohdata eri eläimiä maailman viidakoista, savanneilta ja meriltä.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Hinta/henkilö EUR

Aikuinen

Lapsi 3–12 v

88,- 83,-

 Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi ilman omaa istumapaikkaa.

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetus Tukholmasta Kolmårdeniin meno-paluu
  • Pääsylippuun sisältyy eläinpuisto, köysiratasafari, delfiinishow, merieläinmaailma, Bamsen maailma, Tiikerimaailma ja pääsy Villi leiri -seikkailualueelle.

Lisätietoja osoitteessa www.kolmarden.com.

Aikataulu

Aikataulu sopii Turku–Tukholma–Turku-reitin matkustajille, mutta retki on mahdollista yhdistää myös Helsinki–Tukholma–Helsinki-hotellipakettiin. Suosittelemme hotelli Scandic Malmenia, varaa vähintään kaksi yötä. Hotellivaraukset myyntipalvelustamme, puh. 0600-41577 (1,75 €/puhelu + pvm). Retken toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää.

Lähtö terminaalilta klo 7.15 laiturista nro. 4, saapuminen Kolmårdeniin n. klo 9.45. Lähtö Kolmårdenista bussien pysäköintialueelta klo 16.30, saapuminen Viking Linen terminaaliin n. klo 19.00.

Hotelliasiakkaat voivat nousta bussiin joko Scandic Malmenista n. klo 7.20 tai Cityterminaalista n. klo 7.45. Paluu hotellellille illalla n. klo 19.00 tai Cityterminaaliin n. klo 19.15. Ilmoita myyntipalveluumme etukäteen, jos haluat varata jonkin näistä vaihtoehdoista.

Bussissa ei ole opastusta.

Varaukset viimeistään viisi päivää ennen retkeä.

Tuotetta myydään ainoastaan Viking Linen laivamatkan yhteydessä. Laivamatkat lisätään hintaan.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.