Hotel Terminus Stockholm

Perinteikäs ja tunnelmallinen hotelli Terminus Stockholm sijaitsee keskusrautatieasemaa vastapäätä 1700-luvulla valmistuneessa rakennuksessa. Drottninggatanin ostosmahdollisuudet ovat vain 300 metrin päässä hotellista.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.8.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Sijainti: Tukholman keskustassa keskusrautatieasemaa vastapäätä.

Ravintolapalvelut: À la carte -ravintola ja baari

Muuta: 155 huonetta, joissa suihku/kylpyamme, WC, hiustenkuivaaja, silitysrauta, puhelin, ilmainen WiFi, satelliitti- ja kaapelikanavat, maksu-tv. Huoneen koko 15–20 m2.

Pysäköinti: Kunnallinen maksullinen pysäköinti lähistöllä, ei varausmahdollisuutta.

Osoite: Vasagatan 20, 101 25 Tukholma

Puh: +46(0) 8 4401670

Sähköposti: info@terminus.se


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.