NoFo Hotel

Asu keskellä trendikästä ja eloisaa Tukholman Södermalmia. Vanhan ja arvokkaan hotellirakennuksen sisustuksessa on pyritty säilyttämään viehättävä 1700-luvun kustavilaistunnelma.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Södermalmilla Katarina-kirkon lähellä, kävelymatkan päässä Viking Linen satamasta trendikkäällä SoFon alueella. T-Medborgarplatsen (vihreä linja 17, 18 tai 19), uloskäynti Björns Trädgård-Tjärhovsgatan.

Ravintolapalvelut: Baari, bistro ja viinikellari

Muuta: Hotellirakennus on valmistunut 1780 ja se kuuluu Tukholman kulttuurimuistomerkkeihin.

Osoite: Tjärhovsgatan 11, S-116 21 Stockholm

Puh: +46 8 503 112 00

Sähköposti: info@nofo.se


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.