NoFo Hotel

Asu keskellä trendikästä ja eloisaa Tukholman Södermalmia. Vanhan ja arvokkaan hotellirakennuksen sisustuksessa on pyritty säilyttämään viehättävä 1700-luvun kustavilaistunnelma.

Huom.! Hotellissa tehdään  julkisivuremonttia, minkä vuoksi joidenkin ikkunoiden näkymä saattaa olla peitossa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma meno/paluu -laivamatka 2 hengen B2P-, C4-, I2- tai I4 -hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Hotellipaketti on varattavissa myös Turusta.


Sijainti: Södermalmilla Katarina-kirkon lähellä, kävelymatkan päässä Viking Linen satamasta trendikkäällä SoFon alueella. T-Medborgarplatsen (vihreä linja 17, 18 tai 19), uloskäynti Björns Trädgård-Tjärhovsgatan.

Ravintolapalvelut: Baari, bistro ja viinikellari

Muuta: Hotellirakennus on valmistunut 1780 ja se kuuluu Tukholman kulttuurimuistomerkkeihin. Huom.! Hotelli siirtyy pois käteisen rahan käytöstä 1.3.2018 alkaen

Osoite: Tjärhovsgatan 11, S-116 21 Stockholm

Puh: +46 8 503 112 00

Sähköposti: info@nofo.se


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Tukholman hotellien TOP 4

Päätit viettää pitkän viikonlopun Tukholmassa. Mutta. Mihin hotelliin kannattaisi majoittua? Tässä tulevat minun top 4 -voittajaa eri ehdoilla Tukholman hotelleista.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.