Scandic Norra Bantorget

Hotelli sijaitsee keskustassa, mutta silti rauhallisella paikalla. Tukholman parhaat ostosmahdollisuudet, ravintolat, teatterit ja nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Hotellilta on vain 120 m suosituimmalle ostoskadulle, Drottninggatanille.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 31.12.2018 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma meno/paluu -laivamatka 2 hengen B2P-, C4-, I2- tai I4 -hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Hotellipaketti on varattavissa myös Turusta.


Sijainti: Rauhallisella Drottninggatanin sivukadulla, muutaman minuutin kävelymatkan päässä kulttuuritapahtumista, ostoksista ja nähtävyyksistä. T-Hötorget, uloskäynti Tunnelgatan. Keskusrautatieasema vain 10 min. kävelymatkan päässä.

Muuta: Savuton, joutsenmerkitty hotelli. Hotellilta voi lainata polkupyöriä ja kävelysauvoja.

Osoite: Wallingatan 15, S-107 24 Stockholm

Puh: +46 8 506 161 00

Faksi: +46 8 791 50 50

Sähköposti: norrabantorget@scandichotels.com


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.