The Winery Hotel

Tämän tammikuussa 2016 avatun, teollista tyyliä edustavan hotellin erikoisuus on oma viinitehdas. Hotelli sijaitsee Solnassa, josta löytyvät myös konserttipaikkanakin tunnettu Friends Arena sekä yksi Pohjoismaiden suurimmista ostoskeskuksista, Mall of Scandinavia.     

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla lauantailähdöillä.

Tarjous on voimassa 30.3.2017 saakka. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan. Lopullisen hinnan näet varausjärjestelmästä. Hintoja voi katsella myös varaamatta matkaa.

Hintaan sisältyy

  • Helsinki–Tukholma–Helsinki-laivamatka 2 hengen B2P- tai C4-hytissä
  • yksi hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa

Sijainti: Solnassa, 8 km Tukholman keskustasta.

Ravintolapalvelut:  Viiniravintola Winery Kitchen, italialainen ravintola Terreno Deli, viinibaari Vinotek, kesäkaudella allasbaari.

Muuta: Asiakkaiden käytössä kuntosali sekä kesäisin kattoterassilla sijaitseva allas- ja rentoutumisosasto. Hotellista voi lainata polkupyöriä.

Pysäköinti: Hotellin yhteydessä on maksullinen pysäköinti.

Huonevarustelu: Kylpyhuone, hiustenkuivain, tallelokero, puhelin, ilmainen Wifi, 43-tuumainen taulu-tv, minibaari, kylpytakit ja -tossut.

Osoite: Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna

Puh: +46 8 14 60 00

Sähköposti: info@thewineryhotel.se


Stockholm Pass – koko Tukholma yhdellä kortilla!

Stockholm Pass on 24 tunnin kaupunkikortti, jonka avulla voit tutustua Tukholmaan edullisesti ja helposti. Ennakkohintaan 58,-/aikuinen sisältyy mm. kiertoajeluja, sisäänpääsyjä, alennuksia ja opaskirja. Lue lisää

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot