Djurgarden

Djurgården

Djurgården on todellinen keidas keskellä kaupunkia. Tukholman sydämessä sijaitsevalle saarelle mahtuu nähtävää ja koettavaa vaikka koko päiväksi – Gröna Lundin huvipuisto, nostalginen Skansen, upea Vasa-laivamuseo, satumaailma Junibacken, elämyksellinen Vikingaliv-museo ja ABBA The Museum löytyvät kaikki Djurgårdenilta.

Royal Djurgården Visitor Center
Keskuksessa saat tietoa kaikesta siitä, mitä Djurgården tarjoaa. Kesäkaudella Djurgårdenilla on mukava liikkua pyöräillen tai meloen. Pyöriä ja kanootteja vuokrataan aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Djurgårdenilla käy yhä vuosittain yli 5,5 miljoonaa kävijää kulttuurin, luonnon, ruokapaikkojen ja viihteen vuoksi. Ehdottomia suosikkeja Skansenin lisäksi ovat Junibacken, tivoli Gröna Lund, Aquaria-vesimuseo sekä Vasa-museo, joka on Ruotsin kiinnostavimpia matkakohteita. Ja kaikki aivan keskellä Tukholmaa!

Kuljetukset kaupungissa

Bussilla tai laivalla pääset kätevimmin Tukholman suosituimpiin vierailukohteisiin, kuten kuninkaanlinna, vanhakaupunki, Junibacken, Gröna Lund, Skansen, Vasa-museo, ABBA-museo, kaupungintalo: