Norrmalm ja Östermalm – shoppailijan taivas

Norrmalm on sanalla sanoen shoppailijan taivas. Jos toivot vähän erityisempää kuin Drottninggatanin tarjonta, kävele Sveavägeniä hieman pidemmälle – ehkä löydät Posh Livingistä juuri sen sisustustaulun, jota olet aina etsinyt!

Varaa risteily tai hotellimatka Tukholmaan.

Hötorget

Ihanat keltavahverot ja värikkäät kukat ovat vallanneet syksyisen Hötorgetin. Näky ilahduttaa, ja viherpeukaloakin alkaa syyhyttää. Kukkameri leviää sinisenä, liilana, keltaisena, punaisena… Yksinkertaisesti sanottuna: kaunista.

Hötorget

Posh Living

Vaikka ei olisi sen suuremmissa ostoaikeissa, tänne on kiva tulla katsomaan ihania sisustustuotteita, kauniita mööpeleitä, paksuja mattoja, pehmeitä pyyhkeitä, tyylikkäitä tyynyjä, valovoimaisia valaisimia... Mustavalkoinen on aina toimiva, eikö vain?

Sveavägen 41, www.poshliving.se

Scandinavian Photo

Tässä liike kaikille valokuvausta harrastaville ja kamerafriikeille! Kameroiden lisäksi kaupassa on ihan kaikkea valokuvaukseen. Kahvin saat ilmaiseksi, vaikka et ostaisikaan mitään.

Sveavägen 20

B.A.R.

B.A.R. = Blasieholmens Akvarium o restaurang – tänne ei päädy vahingossa, vaikka sijainti onkin keskeinen, mutta tänne kannattaa tulla. Kauppahallitunnelman takaa kalatiski: valitse haluamasi kala tiskiltä ja lisukkeet listalta. Nam!

Blasieholmsgatan 4A, restaurangbar.se

Radisson Blu Waterfrontin aamiainen

Aamiaiselle ovat tervetulleita kaikki – myös ne, jotka eivät yövy hotellissa! Osta liput etukäteen kauttamme ja nauti aamupala, jonka voimin jaksat kiertää päivän kaupungilla. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto, jos saavut Tukholmaan aamuvarhain Turusta.

Nils Ericsons Plan 4

Urban Outfitters

Trendikäs Urban Outfitters sijaitsee upeassa vanhassa elokuvateatterissa: kaksi kerrosta muotia ja koruja, kirjoja, humoristista piensisustusta ja muuta kivaa. Täältä hankit helposti teineille ja muille nuorekkaille vaikkapa synttäri- tai joululahjat.

Östermalmshallen

Östermalmshallen on hieno paikka, vaikka on enemmän kahvilamaailma kuin kauppahalli. Vesi herahtaa kielelle ihanista lihoista, kaloista, salaateista, juustoista ja leivonnaisista. Ihana ilmapiiri, jossa kannattaa vähintään pitää kahvitauko. Kauppahalli remontoidaan alkuperäiseen asuunsa vuosina 2016–2018. Remontin aikana hallin liikkeet palvelevat väliaikaisrakennuksessa Östermalmstorgilla.