Vasa-museo

Vuonna 1628 juuri valmistunut sotalaiva oli lähdössä Tukholmasta juhlallisin menoin, mutta luja tuulenpuuska sai laivan kaatumaan. Vasa upposi merenpohjaan, mutta näki uudelleen päivänvalon 333 vuoden päästä. Vasa-museo houkuttelee vierailijoita enemmän kuin mikään muu museo Pohjoismaissa. Vieraile myös ravintolassa, jossa tarjotaan laadukasta, ruotsalaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa merimaisemissa. Museokaupassa on myynnissä tuotteita, jotka liittyvät Vasaan, esim. kirjallisuutta, matkamuistoja ja koruja.

Hinta

  • 13,50,-/aikuinen
  • Lapset 0-18 veloituksetta

Voimassa 31.12.2017 saakka.


Laiva on esillä Tukholmassa sitä varten rakennetussa museossa, jossa on myös yhdeksän siihen liittyvää näyttelyä, hyvinvarustettu kauppa ja korkealuokkainen ravintola. Vasa-laivasta kertovaa elokuvaa esitetään kuudellatoista eri kielellä. Vasa-museo vetää vierailijoita enemmän kuin mikään muu museo Pohjoismaissa.

Kuljetukset kaupungissa

Bussilla tai laivalla pääset kätevimmin Tukholman suosituimpiin vierailukohteisiin, kuten kuninkaanlinna, vanhakaupunki, Junibacken, Gröna Lund, Skansen, Vasa-museo, ABBA-museo, kaupungintalo:

Varaa netissä

  1. Valitse varauskalenterista lähtöpäivä ja matkustajamäärä ja klikkaa "Näytä".
  2. Varaa hytti, ateriat ja muut haluamasi palvelut.
  3. Vaiheessa ”4. Tekemistä maissa” voit täydentää matkaasi pääsylipuilla, kiertoajeluilla tai muilla kohdepalveluilla.