Tukholma, ostokset

Design House Stockholm

Ruotsalaisen huippumuotoilun ystävä tuntee varmasti olonsa kotoisaksi Design House Stockholm -myymälöissä, joiden valikoimiin kuuluu kaikkea tyylikkäistä sisustustavaroista aina vaatteisiin ja huonekaluihin asti. Menestystarinan takana on yhteistyö yli 60 huippusuunnittelijan kanssa, mukana on niin nousevia tähtiä kuin vakiintuneita nimiäkin.

Viking Line Club -etu: 10 % alennusta normaalihintaisista tuotteista. Etu koskee lippulaivaliikettä Tukholman NK-tavaratalossa.

NK Hamngatan 18-20, Tukholma, www.designhousestockholm.com


Kunigunda

Kunigundasta löydät Skandinavian ja Iso-Britannian huippusuunnittelijoiden vaatteita. Jos etsit jotain erikoista, löydät sen varmasti täältä! Vaatemerkeistä mainittakoon esimerkiksi Ivana Helsinki, Nümph ja Ted Baker.

Viking Line Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

 Skånegatan 76, Tukholma (SoFo), www.kunigunda.se


Rusty Rose

RUSTY ROSE on sisustusmyymälä skandinaavisessa hengessä. Liikkeestä löydät kauniit sisustuselementit kotiin laajasta valikoimasta. Rusty Rose tarjoaa myös asusteita, kuten koruja ja laukkuja muotitietoisille naisille.

Viking Line Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Skånegatan 53 a, Tukholma (SoFo), www.rustyrose.se


Designtorget

Designtorgetilta on jo 25 vuoden ajan voinut löytää niin ruotsalaisen muotoilun uusimmat nimet ja innovaatiot kuin vakiintuneet suunnittelijat ja design-klassikot. Esillä on sisustusesineitä, lahjatavaraa ja pienhuonekaluja.  Lue lisää Designtorgetista.

Viking Line Club -etu: 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Etu koskee Designtorgetin myymälöitä Kulttuuritalossa/Sergelin torilla, Keskusrautatieasemalla, Kungsgatanilla, Västermalmsgallerianissa ja Sicklassa.

Tukholma, www.designtorget.se