Estonia Resort Hotel & Spa (Pärnu)

Kylpylähotelli Estonia Resort Hotel & Spa avattiin uudelleen täydellisesti uudistettuna vuonna 2015. Raikas sisustus on saanut vaikutteita Viron kansanperinteestä ja kulttuurista. Hotellin vieraiden käytössä on monipuolinen kylpylä- ja saunakeskus. 

Täydellisesti uudistetussa kylpylähotellissa voi nauttia neljän tähden hotellin mukavuuksista ja virolaisesta kylpylästä saunaelämyksineen.

Hinta/henkilö

Norm. alk. 74,-

Viking Line Club alk. 70,-

Viking Linella ei ole huonekiintiötä hotelliin. Kysy paikkatilannetta myyntipalvelustamme.

Alkaen-hinta on voimassa valituilla sunnuntailähdöillä.

Tarjous on voimassa 22.10.2017 saakka, meno klo 11.30 ja paluu klo 18.00. Hinta vaihtelee lähtöpäivän ja varaustilanteen mukaan.

Sijainti: Kylpylähotelli sijaitsee Pärnun Rantapuiston vieressä, keskusta ja uimaranta ovat kävelymatkan päässä.

Ravintolapalvelut: À la carte -ravintola NOOT, joka päivisin toimii lounaskahvilana. Kesällä ulkoterassi.

Pysäköinti: Maksullisia parkkipaikkoja sekä rajallinen määrä maksuttomia parkkipaikkoja hotellivieraille. 

Huonevarustelu: Kaikissa huoneissa WC, suihku, aikuisten kylpytakit, hiustenkuivaaja, ilmastointi, taulu-tv, satelliitti- ja kaapelikanavat, kahvin- ja vedenkeittovälineet ja ilmainen WiFi. Superior-huoneissa lisäksi parveke. Huoneissa on joko kokolattiamatto tai parkettilattia. Huoneita on yhteensä 106 kpl.

Muuta: Spa-ja saunakeskuksessa yhteensä 7 erilaista saunaa, uima-allas, porealtaita sekä lisämaksusta hoitava, suola- ja mineraalipitoinen Kuolleenmeren allas. Hotellivierailla mahdollisuus ostaa monipuolisia kylpylähoitoja. Huom. Huoltopäivinä joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina spa- ja saunakeskus avautuu vasta klo 17.00.

Osoite: Tammsaare 4a, 80010 Pärnu, Viro

Puh: + 372 440 1010

Sähköposti: resorthotel@spaestonia.ee

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot